eur:
395.45
usd:
366.07
bux:
73893.34
2024. augusztus 1. csütörtök Boglárka

A bicskán kívül pénz is jön Svájcból

Hatszáznegyvenöt millió euró segélyt folyósít az Európai Unió 2004-ben csatlakozott tagországainak Svájc - közölte az Európai Bizottság.

A brüsszeli testület tájékoztatása szerint a pénzzel a reformokat akarja támogatni Svájc, amely nem tagja a 25 tagú Európai Uniónak, de haszna származik a szervezet belső piacából.

Az Európai Bizottság tájékoztatása szerint a segélyt az idén folyósítják, és azt közigazgatási reformokra, környezetvédelmi és infrastrukturális beruházásokra, a magánszektor fejlesztésre és humanitárius célokra lehet felhasználni.

Az unióhoz 2004-ben csatlakozott országok, köztük Magyarország, 2007 és 2013 között mintegy 167 milliárd euró uniós támogatást vehetnek igénybe regionális fejlesztésre, autópályák építésére, környezetvédelmi célokra, oktatásra, vállalkozások alapítására, valamint tudományos fejlesztési célokra.

Címlapról ajánljuk
Szilágyi Áron: azt nem gondoltuk, hogy van egy csodacseréjük
Ezüstvisszhangok

Szilágyi Áron: azt nem gondoltuk, hogy van egy csodacseréjük

A férfi kardcsapat tagjai az elveszített olimpiai bajnoki döntő után közvetlenül még csalódottak voltak, de abban egyetértettek, hogy nüanszokon múlott a Dél-Korea elleni finálé, és néhány nap múlva megszépül az ezüstérem. Elárultak azt is, hogy mivel léptek túl az egyéni verseny csalódásán.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.08.01. csütörtök, 18:00
Kárpáti Róbert
sportpszichiáter
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×