eur:
400.45
usd:
368.59
bux:
74228.2
2024. október 20. vasárnap Vendel
fotó: szallas.hu
Nyitókép: szallas.hu

A Covid akasztotta meg a turai kastély nyereséges működtetését

A miniszterelnök lánya, Orbán Ráhel többek között a turai kastély sorsáról, a budapesti fejlesztésekről és az üzleti turizmusról is beszélt a Mandinernek adott interjújában.

Orbán Ráhel, a BDPST Koncept vezetője a Mandinernek többek között a turai kastély sorsáról is beszélt. Elárulta, hogy az egykori Schossberger-kastély üzemeltetése már a kezdetek óta nagy kihívás, és érzékelni lehetett azt a patthelyzetet, hogy mi történik akkor, ha egyszerre két különböző szegmenst próbálnak kiszolgálni - foglalta össze az Index.

„Mert teljesen más élményre vágyott az, aki egy rendezvényt vitt oda, mint az, aki egy lefoglalt egy vagy két szobát, a kettőt egyszerre kiszolgálni pedig különösen nehéz vagy megoldhatatlan volt egy olyan épületben, ahol kevés szoba áll rendelkezésre” – mondta Orbán Ráhel, a BDPST Koncept vezetője, hozzátéve, hogy a konfliktus elkerülése érdekében úgy döntöttek, hogy mostantól vagy különleges eseményekre adják ki a kastélyt, vagy csoportos foglalásokra, ahol összegyűjtenek több, hasonló élményt kereső vendéget, és ők egyszerre jönnek el a szállodába.

Mint mondta,

az eredeti alapkoncepció is az volt, hogy rendezvényekre fókuszálnak, de mivel pont a Covid-járvány kellős közepén tartottak nyitáskor – amikor megborult a piac –, ezért ahhoz próbáltak alkalmazkodni.

Most, három-négy évvel a Covid-járvány után azt látják, hogy újra a rendezvények felé érdemes menni.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.10.21. hétfő, 18:00
Bóka János
európai uniós ügyekért felelős miniszter
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×