eur:
392.5
usd:
354.64
bux:
72789.23
2024. szeptember 2. hétfő Dorina, Rebeka
Nyitókép: Packeta

Összebútorozik két szolgáltató: létrejön a hatalmas magyar csomagautomata-hálózat

Magyarország legnagyobb személyes csomagátadási pont hálózata jött létre, amely több mint 2 700 csomagautomatát és 1 800 csomagátvételi pontot kínál az ügyfelek számára. A FoxPost Packetához való csatlakozásával a két cég szolgáltatásai egyesülnek, létrehozva Magyarország legnagyobb csomagautomata-hálózatát.

Az egyesülést követően a FoxPost hozzáférést kap a Packetával együttműködő több mint 40 000 webshophoz, valamint a Packeta határokon átnyúló üzleti lehetőségeihez.

Mindkét vállalat vezetősége megkezdi a fokozatos integrációt - olvasható a cégek közleményében.

A létrejött új, közös szervezet elkötelezett a vállalat hálózatának továbbfejlesztése és bővítése mellett, amely az év végére meghaladja Magyarországon az 5 000 átvételi pontot, több mint 3 000 csomagautomatával.

„Ez a fúzió nemzetközi mércével is jelentős startup-sikertörténet” – mondta el Bengyel Ádám, a FoxPost alapítója.

„A magyar piacot kulcsfontosságúnak tartjuk portfóliónkban, ezért örülök, hogy ez az akvizíció lehetővé teszi számunkra, hogy még jobb szolgáltatást biztosítsunk. A FoxPost jelentős szereplő a csomagautomata piacon, 1500 automatával, csak az elmúlt évben közel 10 millió csomagot szállított magyar ügyfeleknek.” – nyilatkozta Erich Čomor, a Packeta Csoport vezérigazgatója.

A felhasználók a Packeta nemzetközi hálózatának előnyeit nemcsak Csehországban és Szlovákiában, hanem a legtöbb európai piacon élvezhetik. A magyar webáruházak azonnal használhatják Európa legnagyobb csomagátvételi hálózatát, miközben a cseh és szlovák vásárlók, valamint az e-kereskedelmi szereplők hozzáférést kapnak Magyarország legnépszerűbb csomagterminál-hálózatához - olvasható a közleményben.

Címlapról ajánljuk

Újrarajzolhatják Németország politikai térképét

Általános az a vélekedés, hogy Németország, sőt Európa jövőjét jelentős mértékben befolyásolhatják a vasárnapi keletnémet tartományi parlamenti választások eredményei. Nehéz kormányalakítás várható, az AfD türingiai győzelme ellenére is politikai karanténban maradhat.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.09.03. kedd, 18:00
Resperger István
ezredes, a Magyar Agrár- és Élettudományi Egyetem Szent-István Biztonságkutató Központ igazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. szeptember 2. 18:03
×
×
×
×