eur:
395.63
usd:
362.06
bux:
72449.77
2024. augusztus 9. péntek Emőd
Tűzijáték a Duna felett Budapesten az államalapítás ünnepén, Szent István napján 2021. augusztus 20-án.
Nyitókép: MTI/Máthé Zoltán

Ígéret - Nem szállnak el az árak augusztus 20. alkalmából

A Szent István-napi termékek közül a fél literes ásványvíz 200, a dobozos sör 400, a perec 300 forintért lesz kapható a fővárosi rendezvényeken.

Idén is megfizethető áron kaphatók a Szent István-nap termékei a SZIN Bisztrók kínálatában - tájékoztattak a szervezők kedden.

Közleményükben azt írták, hogy a szervezők számára idén is fontos szempont, hogy az ünnepségsorozaton mindenki megfizethető áron vásárolhasson ételt és italt, ezért a látogatók ezúttal is jóval a piaci ár alatt szerezhetik be a Szent István-nap logós termékeket a rendezvény hivatalos partnereinél.

A Szent István-napi termékek közül a fél literes ásványvíz 200, a dobozos sör 400, a perec 300 forintért lesz kapható a fővárosi rendezvényeken - ismertették a szervezők.

Hozzátették, az államalapításról megemlékező ünnepségsorozaton az érdeklődők Magyarország tortáját és cukormentes tortáját, valamint a Szent István-napi kenyeret is megkóstolhatják a Magyar Ízek Utcáján, a Csárdafesztiválon és a Vigadó Piano helyszínén.

A Szent István-nap részletes programja, valamint az előadókkal és a műsorokkal kapcsolatos információk elérhetők a folyamatosan frissülő szentistvannap.hu weboldalon és a hamarosan letölthető mobilalkalmazásban is - írták.

Címlapról ajánljuk
Galgóczi Ágnes: lépni kell, országosan járványszerűen terjed a szamárköhögés

Galgóczi Ágnes: lépni kell, országosan járványszerűen terjed a szamárköhögés

Hétvégén érkezik egy újabb nagyobb szállítmány a szamárköhögés elleni védőoltásból, a patikák a jövő hét elejétől már újra tudják rendelni a vakcinát. A fertőzés leginkább az oltatlan vagy részben oltott kisbabákra veszélyes, ezért Galgóczi Ágnes, a Nemzeti Népegészségügyi és Gyógyszerészeti Központ járványügyi főosztályának osztályvezetője a harmadik trimeszterben lévő várandósoknak javasolja leginkább a védőoltást, valamint azoknak, akik részt vesznek a kisbabák gondozásban.

Rasovszky Kristóf olimpiai bajnok, Betlehem Dávid harmadik

Megkezdődött a férfi nyílt vízi úszók versenye. A táv tíz kilométer, ott van a mezőnyben Rasovszky Kristóf és Betlehem Dávid.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.08.09. péntek, 18:00
Harangi Szabolcs
geológus, egyetemi tanár, az ELTE TTK Földrajz- és Földtudományi Intézet igazgatója
Moszkva képtelen kezelni a kurszki helyzetet, egyre mélyebbre törnek Oroszországban az ukrán csapatok – Ukrajnai háborús híreink pénteken

Moszkva képtelen kezelni a kurszki helyzetet, egyre mélyebbre törnek Oroszországban az ukrán csapatok – Ukrajnai háborús híreink pénteken

Az ukrán támadók egyszerűen kikerülik a Kurszk megyében felhúzott orosz védvonalakat és megerősített településeket, ezért tudtak pár nap alatt a határtól több mint 30 kilométerre kontrollzónát kialakítani – írja friss elemzésében az orosz Rybar biztonságpolitikai thinktank. Úgy néz ki, egyáltalán nem igaz, hogy sikerült megállítani az ukrán előretörést Kurszk megyében: Szudzsát elfoglalták az ukrán katonák és három irányba is megindultak Oroszország belterületei felé. Zelenszkij rohamlövészei már több mint 30 kilométerre vannak a határtól. Cikkünk folyamatosan frissül az orosz-ukrán háború legfrissebb eseményeivel.

EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. augusztus 9. 09:01
×
×
×
×