eur:
394.97
usd:
368.65
bux:
72094.79
2024. június 30. vasárnap Pál
A 2020. május 12-én kiadott képen a Ryanair ír diszkont légitársaság repülőgépei állnak az angliai Stanstead repülőtéren 2019. augusztus 22-én. Sajtójelentések szerint a Ryanair ezen a napon bejelentette, hogy járatai 40 százalékát újraindítja júliustól. A koronavírus-járvány miatt kötelezővé teszik a védőmaszk viselését, valamint az utasoknak több adatot kell szolgáltatniuk a tartózkodási helyükre vonatkozólag.
Nyitókép: MTI/EPA/Will Oliver

Újra kitört a fapados forradalom

Megállíthatatlanul nő a Ryanair és a Wizz Air utasforgalma is.

Minden idők legerősebb hónapját zárta augusztusban a Ryanair, amely éves alapon 11 százalékkal több, 18,9 millió utast szállított az utolsó nyári hónapban – írja a vg.hu.

Az ír fapados légitársaság járatainak kihasználtsága változatlanul 96 százalékot ért el, miközben több mint 103 ezer járatot üzemeltetett, amelyből összesen 350 járatot töröltek a hónap végén a brit NATS légi forgalmat irányítórendszer meghibásodása miatt. Ez 99,997 százalékos teljesítési arányt (completion rate) jelent.

A Wizz Airnél még meredekebben nőtt az utasszám, hiszen 24 százalékkal többen, 6 143 859 ezren szálltak fel a hazai hátterű diszkont szolgáltató repülőire augusztusban, a kihasználtsági ráta pedig 90,5 százalékról 94,1 százalékra javult. A magyar légitársaság teljesítési aránya 99,6 százalékos volt.

Címlapról ajánljuk
A határ a csillagos ég - jelentette ki Orbán Viktor Bécsben
Új EU-frakció

"A határ a csillagos ég" - jelentette ki Orbán Viktor Bécsben

Új szövetség jött létre Európában három párt részvételével. Ez hazafias erőkből formálódik, és alapítói vezető szerepet játszanak országaikban. Más pártokat is várunk, hogy közösen, egyesült erővel biztosítsuk Európa jövőjét - mondta Herbert Kickl, az Osztrák Szabadságpárt elnöke Bécsben, miután Orbán Viktor miniszterelnökkel, a Fidesz elnökével, és Andrej Babissal, a cseh ANO vezetőjével találkozott.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.01. hétfő, 18:00
Orbán Balázs
a miniszterelnök politikai igazgatója, az MCC kuratóriumának elnöke
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×