eur:
394.97
usd:
368.65
bux:
72094.79
2024. június 30. vasárnap Pál

Csavart egyet a Lidl az ingyenes töltés megszüntetésén, itt vannak az árak

Tudható, hogy mennyit kell majd fizetni az áruház parkolóiban.

Ahogy arról az Infostarton is beszámoltunk, szeptember 4-e után már nem lehet ingyenesen tölteni az e-autókat a Lidl parkolóiban. A Lidl e-charge applikáció megszűnik, helyette a villanyautósok a jövőben három módon vehetik igénybe a szolgáltatást az áruházak nyitvatartási idejében.

A töltést a Lidl Plus alkalmazásból, a Lidl weboldalán keresztül indíthatják el, valamint harmadik opcióként úgynevezett roaming megoldást is választhatnak majd a vásárlók.

Most közzétették az árakat is, ezekről a Portfolio számol be. A diszkontáruház ide tett egy csavart. Az alkalmazáson keresztül ugyanis jóval olcsóbb a dolog.

  • Lidl Plus alkalmazással indítva: AC töltőn 149 Ft/kWh, DC töltőn 179 Ft/kWh.
  • A Lidl weboldaláról indítva: AC töltőn 199 Ft/kWh, DC töltőn 229 Ft/kWh.

Fontos megemlíteni, hogy ezek az árak szeptember 5-étől érvényesek. A tájékoztatón pedig az is szerepel, hogy a Lidl Plus alkalmazáson keresztül indítandó töltés esetén 5000 forintot zárol a lánc a megadott számlaszámon, a zárolási összeg elérésével pedig a töltés automatikusan megáll. A töltés újraindítható a limit elérését követően.

A Lidl lépése után

már csak a Penny Marketnél tudnak széles körben ingyen tölteni az érintettek.

Egy másik diszkontlánc, az Aldi parkolóiban alkalmazott díjtételekkel vetjük össze, akkor a Lidl a most közölt áraival épp ezek alá ment (ott ugyanis 199 forint a kWh-nkénti ár, és egy idő után percdíjat is felszámol az E.On mint szolgáltató).

Címlapról ajánljuk
24 milliárdos programot indított a főváros – élhetőbb utcák épülhetnek

24 milliárdos programot indított a főváros – élhetőbb utcák épülhetnek

Az Egészséges utcák program célja a fővárosiak életminőségének javítása, a gyalogos és a kerékpáros közlekedés fejlesztése, a gépjárműforgalom csillapítása, valamint az akadálymentesítés. Balogh Samu, a főpolgármester kabinetfőnöke az InfoRádióban elmondta: szeptemberben derül ki, hogy mely kerületek kaphatnak támogatást. Pokorni Zoltán hegyvidéki polgármester szerint a kezdeményezésnek köszönhetően akár meghétszereződhet a zöldfelületek aránya a XII. kerületben.

"A határ a csillagos ég" - jelentette ki Orbán Viktor Bécsben

Új szövetség jött létre Európában három párt részvételével. Ez hazafias erőkből formálódik, és alapítói vezető szerepet játszanak országaikban. Más pártokat is várunk, hogy közösen, egyesült erővel biztosítsuk Európa jövőjét - mondta Herbert Kickl, az Osztrák Szabadságpárt elnöke Bécsben, miután Orbán Viktor miniszterelnökkel, a Fidesz elnökével, és Andrej Babissal, a cseh ANO vezetőjével találkozott.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.01. hétfő, 18:00
Orbán Balázs
a miniszterelnök politikai igazgatója, az MCC kuratóriumának elnöke
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×