eur:
393.16
usd:
364.08
bux:
72080.04
2024. július 4. csütörtök Ulrik
chatgpt
Nyitókép: Pixabay

Eddig tartott az ingyenes ChatGPT terjedése

A mesterséges intelligenciát használó ChatGPT újabb változatának használata 42 dollárba kerül majd havonta, cserébe az ingyenes verzióhoz képest jobb teljesítményt ígér, valamint elsőbbségi hozzáférést az új funkciókhoz.

Az OpenAI népszerű chatbotjának újabb változatáról a portfolio.hu számolt be az Interesting Engineering cikke nyomán.

Eszerint a frissített, de még kísérleti változat megnövekedett forgalom esetén is elérhető marad (a mostani ingyenes már "teltházas" és nem engednek több regisztrációt), megszűnnek a leállások, gyorsabban válaszol és az API-hozzáférések korlátja is növekszik. A Professional csomag pontos árazása és funkciói a felhasználó igényei és az OpenAI-al kötött egyedi megállapodás értelmében változhatnak.

A szolgáltatás még nem teljesen nyilvános, egyelőre a felhasználók egy válogatott csoportja éri csak el,

azok, akik korábban feliratkoztak Discordon meghirdetett várólistára.

Az OpenAI egy videós modell bevezetésén is dolgozik, bár azt még nem tudni, hogy ez mikor lesz elérhető.

A cég egyébként komoly profitra számít az új aplikációval. Úgy számoltak, ha a mostani, 75 millió havi aktív felhasználó csupán 10 százaléka regisztrál a prémium szolgáltatásra, akkor az, már az első évben 2 milliárd dolláros nyereséget hozhat.

Címlapról ajánljuk
Választanak a britek - Ezek az összetevők vezettek a konzervatív mélypontig

Választanak a britek - Ezek az összetevők vezettek a konzervatív mélypontig

Történelmi vereség - erre van a legnagyobb esély a csütörtöki brit választásokon. Pedig néhány évvel ezelőtt még a Munkáspárt szenvedett hosszú évekre kiható vereséget; csak hát jött a brexit, a Covid, a háború és az energiaválság, a Munksápárt pedig talpra állt, míg a kormánypárt cserélgette a kormányfőket. Az InfoRádió Gálik Zoltánt kérdezte.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.04. csütörtök, 18:00
Varga Zs. András
a Kúria elnöke
Új szakaszába lépett az Ukrajna fölötti légiháború – Erre Kijev nincs felkészülve

Új szakaszába lépett az Ukrajna fölötti légiháború – Erre Kijev nincs felkészülve

Az elmúlt hetekben ismét előtérbe került az ukrán fegyveres erők egyik legkomolyabb hiányossága: egyszerűen nem rendelkeznek kellő számú légvédelmi fegyverrel ahhoz, hogy hatékonyan védekezzenek az orosz légierő és rakétatüzérség támadásai ellen. Moszkva valószínűleg észlelte is ezt a problémát, hiszen az elmúlt időszakban ismét megszaporodtak a légicsapások, ezúttal azonban nem a lakosság és az energetikai hálózat, hanem olyan komolyabb stratégiai célpontok, mint a vasútvonalak és a repülőterek ellen. Nézzük, mi a helyzet most az ukrán légtérben.

EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. július 4. 14:57
×
×
×
×