eur:
386.83
usd:
355.96
bux:
68854.65
2024. május 16. csütörtök Botond, Mózes
29 July 2022, Bavaria, Rosenheim: A pump nozzle is stuck in the filler neck of a car at a gas station.  Anyone who wants to save money at the gas station while on vacation abroad will have to part with old rituals this summer. After all, filling up on the other side of the border is no longer as profitable as it used to be, and in some cases has become a minus business. Photo: Uwe Lein/dpa (Photo by Uwe Lein/picture alliance via Getty Images)
Nyitókép: Uwe Lein/picture alliance via Getty Images

Pénteken újabb árváltozás jön a benzinkutakon

A szerdai árcsökkenés után ismét jobban járnak majd az autósok.

Péntektől a benzin ára literenként bruttó négy forinttal csökken, a gázolaj átlagára pedig kilenc forinttal mérséklődik a hét utolsó munkanapján.

Szerdán a benzin 12, a gázolaj átlagára 10 forinttal csökkent, de péntektől még olcsóbb lesz a tankolás a hazai töltőállomásokon.

A holtankoljak.net tájékoztatása szerint az átlagárak az alábbiak szerint alakulnak január 13-tól:

  • 95-ös benzin: 646 forint/liter
  • Gázolaj: 710 forint/liter

Címlapról ajánljuk

Hankó Balázs az Arénában: roppant veszélyes az új uniós felsőoktatási javaslat

Az Európai Bizottság továbbra sem válaszol a magyar kormány novemberi levélére – mondta a június végén lejáró Erasmus-megállapodás jövője kapcsán Hankó Balázs az InfoRádió Aréna című műsorában. A Kulturális és Innovációs Minisztérium felsőoktatásért, innovációért, szakképzésért és felnőttképzésért felelős államtitkára beszélt a Pannónia Ösztöndíjprogramról, a felsőoktatási bérek rendezéséről és a felvételizők számának alakulásáról is.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.17. péntek, 18:00
Sándor Ildikó
néprajzkutató, a Hagyományok Háza Közművelődési és tudományos szakcsoport vezetője
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×