eur:
394.97
usd:
368.65
bux:
72094.79
2024. június 30. vasárnap Pál
A 2020. május 12-én kiadott képen a Ryanair ír diszkont légitársaság repülőgépei állnak az angliai Stanstead repülőtéren 2019. augusztus 22-én. Sajtójelentések szerint a Ryanair ezen a napon bejelentette, hogy járatai 40 százalékát újraindítja júliustól. A koronavírus-járvány miatt kötelezővé teszik a védőmaszk viselését, valamint az utasoknak több adatot kell szolgáltatniuk a tartózkodási helyükre vonatkozólag.
Nyitókép: MTI/EPA/Will Oliver

Figyelmeztetést adott ki a Ryanair - ha mostanában utazik, figyeljen!

A légitársaság weboldala és applikációja sem fog működni november 8-án este hattól november 9-én hajnali 5 óráig.

Ebben az időszakban az online checkin sem lesz elérhető társasággal utazók számára: akik az érintett sávban utaznak, azoknak a leállást megelőzően, azaz kedd este hat óráig be kell csekkolniuk járatukra.

Akik ezt nem teszik meg, 55 eurós - Spanyolországba induló járatok esetén 30 eurós - büntetésre számíthatnak - írja a Euronews.

A Ryanair arra biztatja utasait, hogy online csekkoljanak be.

A legtöbb úti céljukra nincs is szükség nyomtatott beszállókártyára,

a Törökországba, Marokkóba, Libanonba vagy Izraelbe utazóktól azonban a célállomáson kérik ezt, és a görögországi Kefalónia repterén is erre van szükség.

A Flexi Plus jegyet váltók, illetve a konkrét székre szóló jeggyel rendelkezők számára a checkin 60 nappal a járat indulását megelőzően nyílik meg. Aki nem konkrét helyre vesz jegyet, és 2021 január 28 után vásárolta meg azt, az 24 órával a járat indulását megelőzően csekkolhat be arra a leghamarabb.

A múlt hónapban is sor került hasonló leállásra a Ryanairnél: akkor többek kényszerültek arra, hogy kifizessék a büntetést.

Vigyázni kell arra is, hogy a checkin maga még nem elégséges: a telefonra letöltött vagy kinyomtatott beszállókártya hiányát 20 euróért pótolja a társaság.

Címlapról ajánljuk
A határ a csillagos ég - jelentette ki Orbán Viktor Bécsben
Új EU-frakció

"A határ a csillagos ég" - jelentette ki Orbán Viktor Bécsben

Új szövetség jött létre Európában három párt részvételével. Ez hazafias erőkből formálódik, és alapítói vezető szerepet játszanak országaikban. Más pártokat is várunk, hogy közösen, egyesült erővel biztosítsuk Európa jövőjét - mondta Herbert Kickl, az Osztrák Szabadságpárt elnöke Bécsben, miután Orbán Viktor miniszterelnökkel, a Fidesz elnökével, és Andrej Babissal, a cseh ANO vezetőjével találkozott.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.01. hétfő, 18:00
Orbán Balázs
a miniszterelnök politikai igazgatója, az MCC kuratóriumának elnöke
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×