eur:
396.84
usd:
355.48
bux:
74510.83
2024. szeptember 28. szombat Vencel
Nyitókép: vezess.hu

Visszatér 1919-es emblémájához az egyik francia autógyár

A Citroën új tanumányautóján mutatkozik majd be az új logó.

Száz év alatt tizedik alkalommal tervezte újra logóját a Citroën, igaz, az embléma legfrissebb kiadása közel áll az 1919-es verzióhoz – írja a vezess.hu. Sőt, az ovális keretbe foglalt, egyenes vonalakkal megrajzolt, monokróm embléma még egyszerűbb is, mint az eredeti, kék-sárga színű grafika. A rajzhoz a 2009 óta alkalmazott betűtípus evolúcióját társítja a márka; ahogy a logó, a tipográfia is az egyszerűsítés irányába mozdult el.

A héten élesben is bemutatkozik a Citroën új arculata. Szeptember végén debütál a cég új tanulmányautója, egy családi méretű koncepciójármű, amely nemcsak a régi-új logót hordozza majd magán, hanem a márka friss jelmondatát is. Nothing Moves Us Like Citroën, azaz semmi nem mozgat meg úgy, mint a Citroën.

Az új logó és az azt kísérő arculati elemek 2023 derekától jelennek meg a márka szériagyártású típusain, meglévőkön és újakon egyaránt. Teljesen átalakul a Citroën digitális megjelenése, a fedélzeti érintőképernyőkön és kijelzőkön éppúgy, mint a My Citroën okostelefonos alkalmazásban.

Címlapról ajánljuk
Vasárnap Ausztria választ: a Szabadságpárt visszatérhet a csúcsra

Vasárnap Ausztria választ: a Szabadságpárt visszatérhet a csúcsra

Épp hogy csak túljutott Ausztria a rendkívüli károkat okozó áradások nehezén, az ország a hét végén újabb, ezúttal politikai megméretés előtt áll. Több mint 6,3 millióan járulhatnak a szavazóurnák elé, hogy újabb öt évre új parlamentet, illetve új kormányt válasszanak.

Hajdu János: a TEK megpróbál lépést tartani az informatikai robbanással

A terrorelhárítás fejlődését bemutató kiállítás nyílt a Rendőrmúzeumban, az áprilisig megtekinthető tárlat a XX. század elejétől kezdődően bemutatja az összes fontos, Magyarországon történt merényletet, terrorcselekményt – mondta az InfoRádióban a Terrorelhárítási Központ főigazgatója. Hajdu János rendőr altábornagy szerint Európában és a világban is számos helyen nagyra becsülik a TEK tevékenységét, és arról is beszélt, milyen új kihívásokkal kell szembenéznie a jövőben a központnak.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.09.30. hétfő, 18:00
Kövér László
az Országgyűlés elnöke
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×