eur:
392.97
usd:
363.49
bux:
72351.87
2024. július 4. csütörtök Ulrik
JAPAN - 2022/04/26: In this photo illustration, Elon Musks twitter account is seen displayed on a smartphone with a background of the twitter logo. Rumours have emerged that Twitter is seriously considering a buy-out proposal by Elon Musk. Twitters board is reportedly exploring Musks $43bn offer for a takeover of the social media platform. (Photo Illustration byStanislav Kogiku/SOPA Images/LightRocket via Getty Images)
Nyitókép: Stanislav Kogiku/SOPA Images/LightRocket via Getty Images

Twitter-vezér: homályba vész, hogyan tervezi a platform jövőjét Elon Musk

Parag Agrawal bevallotta, hogy nem tudják, milyen irányba haladhat a Twitter a továbbiakban.

Miután kiderült, hogy Elon Musk megvette a Twittert, a vállalat vezetője egy megbeszélésen közölte, hogy a közösségi médiával foglalkozó cég jövője egyelőre még bizonytalan – írta meg a Reuters, amit a VG szemlézett. Ahogyan arról az Infostart is beszámolt, a világ leggazdagabb embere részvényenként 54,2 dollárért veszi meg a céget, amelyért összesen 44 milliárd dolláros vételárat fizet a társaság sajtóközleménye szerint.

A vállalat megbeszélésén Parag Agrawal vezérigazgató hétfőn meghallgatta a munkatársak kérdéseit az új tulajdonos terveivel kapcsolatban, az elbocsátások lehetőségéről és az igazgatótanács indoklásáról az adás-vétel ügyében, de a kérdésekre nem tudott reagálni, mondván, hogy majd Musk fog érdemben válaszokat adni. Hozzátette, hogy Elon Musk majd egy későbbi időpontban csatlakozik a Twitter munkatársaihoz találkozó erejéig.

Korábban Elon Musk azt mondta, hogy szerinte a Twitternek a szólásszabadság platformjának kell lennie. Az alkalmazottak mások mellett megkérdezték Agrawalt, hogy

Donald Trump volt amerikai elnök, akit tavaly végleg felfüggesztettek a Twitterről, visszatérhet-e, ha Musk átveszi az irányítást.

„Úgy gondolom, hogy amikor lehetőségünk van beszélni Elonnal, akkor ezt a kérdést meg kell vitatni vele” – felelte a vezérigazgató. Agrawal azt is elmondta az alkalmazottaknak, hogy nem terveznek elbocsátásokat.

A Twitter igazgatósága által egyhangúlag elfogadott tranzakció a tervek szerint 2022 végéig lezárulhat, ám ehhez még a részvényesek és a szabályozók jóváhagyására is szüksége lesz a feleknek.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.05. péntek, 18:00
Gálik Zoltán
a Budapesti Corvinus Egyetem docense
Napokon belül távozhat Ukrajna miniszterelnöke, Zelenszkij kész tárgyalni a békéről - Híreink az ukrajnai háborúról csütörtökön

Napokon belül távozhat Ukrajna miniszterelnöke, Zelenszkij kész tárgyalni a békéről - Híreink az ukrajnai háborúról csütörtökön

Ukrán források szerint Volodimir Zelenszkij ukrán elnök hamarosan menesztheti az ország második legbefolyásosabb emberét, Denisz Simhal kormányfőt. Mindeközben a frontot ismét elárasztották az orosz Lancet-drónok: szabályosan vadásznak az ukrán páncélosokra. Kijev és az Egyesült Államok is elutasította Orbán Viktor magyar miniszterelnök tűzszüneti javaslatát. Volodimir Zelenszkij ukrán elnök újabb békekonferenciát rendezne, ezúttal Oroszország részvételével. Cikkünk folyamatosan frissül az orosz-ukrán háború legfontosabb híreivel.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×