eur:
396.53
usd:
371.04
bux:
71492.81
2024. június 28. péntek Irén, Levente
handshake of business People Colleagues Teamwork Meeting .Hold hand and shake hand.
Nyitókép: pondsaksit/Getty Images

Euroleasing név alatt folytatják a Magyar Bankholding lízingtársaságai

Január 1-jével még szorosabbra fűzik az együttműködést a Magyar Bankholding tagbankjainak lízingtársaságai,

Januártól a Magyar Bankholding tagbankjainak lízingtársaságai, az MKB-Euroleasing, a Budapest Lízing, a Takarék Lízing valamint a Budapest Bank Autófinanszírozási üzletága, az Euroleasing Zrt.-re átnevezett MKB-Euroleasing Autólízing Zrt.-ben folytatják működésüket - közölte a holdingtársaság.

A lízingtársaságok a 2020. év végén az újonnan kihelyezett összesített lízingállomány alapján 20 százalékot meghaladó piaci részesedést tudhattak magukénak. A gépjármű- és mezőgazdasági gép lízing szegmensekben még magasabb, 30 százalék feletti piaci részesedéssel rendelkeznek.

Az új ügyletek kötése döntő részben az Euroleasing egységes rendszerében valósul majd meg, míg a korábban létrejött finanszírozási szerződéseket a Magyar Bankholdinghoz tartozó társaságok továbbra is maguk kezelik - közölték.

Októberben a lízingcégek már összehangoltan léptek piacra a Széchenyi Kártya Lízing GO! termékkel, továbbá az érdeklődők már a Takarékbank egyes fiókjain keresztül is jelezhetik autólízinggel kapcsolatos igényüket. Januártól az Euroleasing gépjármű-, mezőgazdasági gép-, nagyhaszongépjármű- és általános gép finanszírozási termékeinek teljes köre megjelenik a Budapest Bank és az MKB Bank országos fiókhálózatában - részletezték.

Vály Judit, a Magyar Bankholding Lízing vezetője a közlemény szerint elmondta, hogy a fejlesztések és a mérethatékonyság eredményeként ügyfélkiszolgálásunk hatékonyabbá és gyorsabbá válik.

Címlapról ajánljuk
Testvérnép a cseh és a szlovák, a kormányok között még sincs béke

Testvérnép a cseh és a szlovák, a kormányok között még sincs béke

„El kell telnie még egy kis időnek a kormányközi tárgyalások újraindításához” – jelentette ki Peter Pellegrini szlovák államfő, miután Prágában fogadta őt Petr Pavel cseh köztársasági elnök. Egyetértettek abban, hogy az eltérő vélemények egyes konkrét ügyekben nem ronthatják magát a cseh-szlovák viszonyt. Peter Pellegrini megjegyezte, hogy Szlovákia növelte lőszergyártási kapacitásait, és ezzel hozzájárul a lőszerszállítással kapcsolatos cseh kezdeményezés sikeréhez.

Orbán Viktor: ez egy pimaszság az európai választókkal szemben

A versenyképesség lesz a magyar EU-elnökség egyik prioritása, a programtervezetet pedig szinte minden ország támogatja. A magyar kormány nem támogatja Ursula von der Leyen újraválasztását az Európai Bizottság élén – többek között ezekről beszélt a miniszterelnök az EU-csúcson tartott sajtótájékoztatóján.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.06.28. péntek, 18:00
Magyarics Tamás
külpolitikai szakértő, az Eötvös Loránd Tudományegyetem emeritus professzora
Konszenzus nélkül, de megválasztották az EU új vezetőit

Konszenzus nélkül, de megválasztották az EU új vezetőit

Csütörtök este az uniós vezetők megállapodtak a blokk következő öt évre szóló politikai vezetéséről. Ursula von der Leyent újra megválasztották az Európai Bizottság elnökének egy második ciklusra, António Costát az Európai Tanács elnökének, Kaja Kallast pedig a külügyi és biztonságpolitikai főképviselői tisztségre. A vezetők jóváhagyták a stratégiai menetrendet is, amely a kinevezettek jövőbeli munkáját körvonalazza. Orbán Viktor magyar és Giorgia Meloni olasz miniszterelnökök voltak csak különutasok.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×