eur:
394.52
usd:
367.27
bux:
71725.4
2024. július 1. hétfő Annamária, Tihamér
Berlin, 2018. április 24.Jeff Bezos amerikai mágnás, az Amazon internetes kereskedelmi cég alapító vezérigazgatója érkezik az Axel Springer német kiadóvállalat díjátadó ünnepségére Berlinben 2018. április 24-én. A rendezvényen Bezos - aki a Washington Post amerikai napilap tulajdonosa is egyben - vehette át a lapkiadó 2018-ban odaítélt díját. (MTI/EPA/Clemens Bilan)
Nyitókép: MTI/EPA/Clemens Bilan

Kitűzték az Amazon-vezér lelépésének időpontját

A naggyá lett vállalat bejegyzésének 27. évfordulóján lesz.

Hónapok óta tudni, hogy Jeff Bezos "valamikor" le fog köszönnö az általa alapított Amazon vezérigazgatói posztjáról, most azonban napvilágot látott a dátum is: július 5., vagyis a cég 27. születésnapja - olvasható a hvg.hu összeállításában.

Igaz, az igazgatótanácsban azért ott marad, így részt fog venni a döntéshozatalban is.

Utódja Andy Jassy lesz, az Amazon Web Services volt vezetője.

A cég filozófiája az volt, hogy a "csúcson kell váltani", ennek szellemében Bezos a napi munka irányításától áttér az új termékek ügyének gondozására. Ez pedig annak kapcsán érdekes, hogy a minap bejelentették, az Amazon megvette a Metro-Goldwyn-Mayer film- és tévéstúdiót, 8,45 milliárd dollárt fizetve érte.

Címlapról ajánljuk
Szakértő a francia választásról: ez most nem a taktikázásról, hanem a dühről szólt

Szakértő a francia választásról: ez most nem a taktikázásról, hanem a dühről szólt

Az exit poll felmérések szerint a Marine Le Pen által fémjelzett jobboldali Nemzeti Tömörülés vezet a francia nemzetgyűlési választások vasárnap megrendezett első fordulójában. A részletekről Szűcs Anitát, a Budapesti Corvinus Egyetem Nemzetközi Kapcsolatok Tanszékének docensét kérdeztük.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.01. hétfő, 18:00
Orbán Balázs
a miniszterelnök politikai igazgatója, az MCC kuratóriumának elnöke
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×