eur:
392.25
usd:
361.9
bux:
72132.83
2024. július 5. péntek Emese, Sarolta
Nyitókép: bud.hu

Új vezérigazgató állt munkába Ferihegyen

Chris Dinsdale a Budapest Airport "minden porcikáját" jól ismeri.

Chris Dinsdale a Budapest Airport Zrt. új vezérigazgatója, Dr. Rolf Schnitzler után - írja az Airportal.hu. A közlés szerint az új vezető "részletekbe menően ismeri a repülőtér működését". A szakember 2015 óta dolgozik a Budapest Airport Zrt-nél pénzügyi igazgatóként, illetve vezérigazgató-helyettesként. A társaságnál nem csupán a pénzügyi, hanem a beszerzési, a jogi és az informatikai szakterületeket is felügyelte, és a RÜK Kft., a Budapest Airport üzemanyag-kiszolgáló leányvállalatának ügyvezető igazgatói posztját is betöltötte.

Feladata lesz felkészíteni Ferihegyet a légiközlekedés újraindulására és az újbóli növekedésre, amint azt a koronavírus-járvány lehetővé teszi.

Chris Dinsdale korábban a Wildhorse Energy-nél dolgozott pénzügyi igazgatóként, illetve a KPMG Magyarországnál igazgatóként.

Címlapról ajánljuk
Gálik Zoltán: úgy ért el történelmi győzelmet a brit Munkáspárt, hogy alig növelte a szavazói számát

Gálik Zoltán: úgy ért el történelmi győzelmet a brit Munkáspárt, hogy alig növelte a szavazói számát

Eleve vereségre volt ítélve a csaknem másfél évtizeden át kormányzó Konzervatív Párt a csütörtöki nagy-britanniai parlamenti választáson, a győztes Munkáspártnak pedig nem lett sokkal több szavazója, mint amennyi 2019-ben volt – mondta az InfoRádió Aréna című műsorában Gálik Zoltán, a Budapesti Corvinus Egyetem docense.

Orbán Viktor Moszkvában: „azt akarta megtudni, merre van a békéhez vezető legrövidebb út”

Európának a béke a legfontosabb. A magyar EU-elnökség a következő félévet – az akkor végzendő munkát – békemissziónak tekinti - hangsúlyozta Orbán Viktor kormányfő a Vlagyimir Putyin orosz elnökkel közös sajtótájékoztatóján pénteken Moszkvában.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.08. hétfő, 18:00
Lakatos Júlia
a Méltányosság Politikaelemző Központ stratégiai igazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×