eur:
394.61
usd:
365.82
bux:
71738.76
2024. július 3. szerda Kornél, Soma
A Nagy-Britannia Európai Unióból való kilépésével kapcsolatos tudósítás a Frankfurti Értéktőzsde egyik alkusza mögötti képernyőn 2019. január 16-án. Az előző nap a brit parlamenti képviselők nagy többsége elutasította a brit EU-tagság megszűnésének feltételrendszeréről az Európai Unióval kötött megállapodást.
Nyitókép: MTI/AP/Michael Probst

Itt lehet kereskedni az ünnepek alatt

Bár legközelebb már csak hétfőn nyit ki a BÉT az idén, a világ más tőzsdéin még lehet pénzt keresni a héten.

December 24. és 30. között zárva tart a Budapesti Értéktőzsde, majd 31-én és elsején is, azonban a világ többi része rövidebb szünetet tart az ünnepek alatt. A Portfolio összegyűjtötte, hogy merre próbálkozzon, aki az ünnepek alatt is pénzt keresne.

A fontosabb európai és amerikai tőzsdék közül december 24-én több helyen még lesz kereskedés, igaz, hogy csak rövidített. December 25-én a tokiói és a sanghaji tőzsdétől eltekintve zárva lesznek a fontosabb börzék, azonban december 26-án például már az amerikai részvénypiacok kinyitnak. December 27-én a magyar tőzsdén kívül mindenhol lesz kereskedés, december 30-án pedig sehol nem lesz szünnap.

Szilveszter napján az amerikai tőzsdéken lehet kereskedni egész nap, a londoni és a párizsi tőzsdéken szintén lehet majd kereskedni, de a szokottnál korábban bezárnak. Január elsején mindenhol pihenhetnek a befektetők.

Címlapról ajánljuk
Nigel Farage érdekes gondolatokat osztott meg Marine Le Penről
Tudósítónktól

Nigel Farage érdekes gondolatokat osztott meg Marine Le Penről

Nigel Farage szerint katasztrófához vezetne, ha Franciaországban Marine Le Pen radikális pártja kerülne kormányra. Az egykori brexitvezér, a brit Reform párt első embere szerint a francia választások első fordulójában győztes pártnak nincs kiforrott gazdasági programja.

Orbán Viktor: az ukrán elnök nem örült túlságosan

Orbán Viktor miniszterelnök a Die Weltwoche című konzervatív svájci lapnak adott interjúban kijelentette, hogy kijevi látogatásán nem meggyőzni akarta Volodimir Zelenszkij ukrán elnököt, hanem tájékozódni arról, "hol vannak a határai" a kijevi álláspontnak a békefolyamatra vonatkozóan.
Budapesti fantomtraffipaxok: egymásra mutogat a főváros és a rendőrség
Az egy éve beígért, de még most sem működő fővárosi traffipaxok az általános főpolgármester-helyettes tájékoztatása szerint 46 sávot figyelnek majd, már csak a rendőrségen múlik, hogy a tesztüzemből mikor állítja át ezeket élesbe. Az ORFK közleményében azt írta, hogy csak szerdán kapták meg a fejlesztés jelenlegi állapotáról szóló levelet a fővárostól.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.04. csütörtök, 18:00
Varga Zs. András
a Kúria elnöke
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×