eur:
392.88
usd:
363.34
bux:
72351.87
2024. július 4. csütörtök Ulrik

Vezetőváltás az Allianz Hungária élén

Kisbenedek Péter több mint 11 év után távozik az elnök-vezérigazgatói posztról.

Alexander Protsenko vette át az Allianz Hungária Zrt. elnök-vezérigazgatói tisztségét július elsejei hatállyal, a pozícióhoz szükséges hatósági engedélyezés folyamatban van.

Alexander Protsenko Kisbenedek Pétert követi a poszton, aki több mint 11 éven át töltötte be az Allianz Hungária elnök-vezérigazgatói tisztségét. Kisbenedek Péter a jövőben az Allianz Csoporton kívül folytatja pályafutását.

A közlemény szerint Alexander Protsenko nagy tapasztalattal rendelkezik a pénzügyi szektorban, számos piacon dolgozott Nyugat-, Közép- és Kelet-Európában. 2011-ben csatlakozott az Allianzhoz mint a feltörekvő piacok és operációs részleg vezetője az Allianz SE Csoport tervezés és kontrolling területén. 2015-ben regionális pénzügyi igazgatónak nevezték ki az Allianz közép- és kelet-európai egységénél, majd 2018 óta az Allianz Bulgária vezérigazgatói feladatait látta el.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.05. péntek, 18:00
Gálik Zoltán
a Budapesti Corvinus Egyetem docense
Napokon belül távozhat Ukrajna miniszterelnöke, Zelenszkij kész tárgyalni a békéről - Híreink az ukrajnai háborúról csütörtökön

Napokon belül távozhat Ukrajna miniszterelnöke, Zelenszkij kész tárgyalni a békéről - Híreink az ukrajnai háborúról csütörtökön

Ukrán források szerint Volodimir Zelenszkij ukrán elnök hamarosan menesztheti az ország második legbefolyásosabb emberét, Denisz Simhal kormányfőt. Mindeközben a frontot ismét elárasztották az orosz Lancet-drónok: szabályosan vadásznak az ukrán páncélosokra. Kijev és az Egyesült Államok is elutasította Orbán Viktor magyar miniszterelnök tűzszüneti javaslatát. Volodimir Zelenszkij ukrán elnök újabb békekonferenciát rendezne, ezúttal Oroszország részvételével. Cikkünk folyamatosan frissül az orosz-ukrán háború legfontosabb híreivel.

EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. július 4. 14:57
×
×
×
×