eur:
394.41
usd:
366.72
bux:
71943.03
2024. július 1. hétfő Annamária, Tihamér
Érdeklődők a Magyar Telekom T-Pont üzletében, a budapesti Mammut bevásárlóközpontban.
Nyitókép: MTI Fotó: Mohai Balázs

Túlad üdülőin a Telekom

Egyre több bevételre tesz szert a Magyar Telekom a készülékértékesítésből. A társaság gazdasági vezérigazgató-helyettese az InfoRádiónak arról beszélt: a vállalat meghatározó a tévékészülékek értékesítésében. Szabó János a cég eredményeit ismertetve kiemelte: 5,5 százalékkal, majdnem 160 milliárd forintra nőtt a Telekom árbevétele az első negyedévben.

Minden szolgáltatási portfólióban sikerült növekedést elérni – hangsúlyozta a vezérigazgató-helyettes. Csoportszinten 5,5 százalékos bővülést értek el, a magyarországi eredmény meghatározó volt a maga 5,8 százalékával.

Az első negyedévben nagyon erős volt a mobilkészülékek értékesítése, ennek egy része harmadik piaci viszontértékesítés volt – tájékoztatott Szabó János, hozzátéve: a tabletek iránti érdeklődés is folyamatosan nő. A tévékészülék-piacon is egyre meghatározóbb szereplő a Magyar Telekom.

A társaság vezetősége úgy döntött, megválik az üdülőingatlanjaitól, ezeket az elmúlt hetekben hirdették meg. Ezek között vannak olyan nagy értékű ingatlanok, mint a balatonkenesei, ami egy 4 csillagos wellness szállodának felel meg - erősítette meg a Telekom gazdasági vezérigazgató-helyettese.

KAPCSOLÓDÓ HANG
Címlapról ajánljuk

Szakértő a francia választásról: ez most nem a taktikázásról, hanem a dühről szólt

Az exit poll felmérések szerint a Marine Le Pen által fémjelzett jobboldali Nemzeti Tömörülés vezet a francia nemzetgyűlési választások vasárnap megrendezett első fordulójában. A részletekről Szűcs Anitát, a Budapesti Corvinus Egyetem Nemzetközi Kapcsolatok Tanszékének docensét kérdeztük.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.01. hétfő, 18:00
Orbán Balázs
a miniszterelnök politikai igazgatója, az MCC kuratóriumának elnöke
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×