eur:
393.65
usd:
363.2
bux:
71302.37
2024. július 8. hétfő Ellák

Kiváló Fogyasztói és Üzleti Márka-díjat kapott a Papp László Budapest SportAréna

A MagyarBrands program immáron kilencedik éve díjazza a magyar vonatkozású márkák közül a legeredményesebbeket.

A MagyarBrands program kizárólag olyan magyar márkát értékel, amely Magyarországon született vagy a létrejöttében-alapításában magyarok vettek részt.

A program kiválasztási folyamata rendkívül komplex: egy márka a pénzügyi adatok többszempontú vizsgálata, valamint fogyasztók és szakértők egyöntetű értékítélete alapján részesülhet ebben az elismerésben. A díj odaítélése számszerűsíthető kritériumok alapján történik, amelyet egy önkéntes, független szakértőkből álló bizottság döntése egészít ki. Pontozás alapján három alapkategóriában születik meg végül a díjazotti lista.

Idén a Papp László Budapest Sportaréna Kiváló Fogyasztói Márka-díj mellett elnyerte a Kiváló Üzleti Márka-díjat is.

„A Budapest Sportarénában az elmúlt évben számos fejlesztés valósult meg, annak érdekében, hogy a vendégek számára ne csak a koncert vagy sportesemény jelentse az élményt, hanem a kapcsolódó szolgáltatások is" - emelte ki Lak Tibor, a Papp László Budapest Sportaréna cégvezetője. A fejlesztések között említette, hogy az Aréna 2018. január 1-jétől készpénzmentessé vált, ez egész Európában példaértékű innovációt jelent. Megújult a beléptetőrendszer, amely QR kód mellett már NFC képes jegykezelésre is alkalmas, a mobiltelefonos applikáció pedig a belépéstől kezdve a parkoláson át az ételrendelésig számos kényelmi funkciót kínál a koncertlátogatók részére.

Címlapról ajánljuk
Megvannak az új Patrióták Európáért-frakció céljai a következő öt évre

Alapító bejelentések
Megvannak az új Patrióták Európáért-frakció céljai a következő öt évre

Megalakult a Patrióták Európáért európai parlamenti frakciója, mely 12 európai tagállam 84 képviselőjét foglalja magába; célja, hogy változást hozzon az uniós politikában - mondta Gál Kinga, a Fidesz európai parlamenti (EP-) képviselőcsoportjának elnöke Brüsszelben, a pártcsoport EP-frakciójának alakuló ülését követően.

Jön a háborúellenes akcióterv, változik a Babaváró támogatás

A múlt heti két kormányülés döntéseiről tájékoztatott hétfőn Gulyás Gergely Miniszterelnökséget vezető miniszter és Vitályos Eszter kormányszóvivő. Szó volt a miniszterelnök váratlan külföldi látogatásairól, a bejelentett védelmi akciótervről és a különadókról, de a benzinárról is.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.08. hétfő, 18:00
Lakatos Júlia
a Méltányosság Politikaelemző Központ stratégiai igazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×