eur:
392.88
usd:
363.36
bux:
72351.87
2024. július 4. csütörtök Ulrik

Itt vannak az új cigarettaárak

Közzétette Nemzeti Adó-és Vámhivatal a január 9-től érvényes cigaretta-, szivarka- és vágottdohányárakat. Mostantól hetente kétszer változhat a dohánytermékek ára.

A jövedéki adótörvény és a dohánytörvény rendelkezései alapján a NAV honlapján teszik közzé 2017. január 1-jét követően a kiskereskedelmi eladási árat.

Az árközzétételi kötelezettséggel érintett dohánytermékek kiskereskedelmi eladási ára hetente legfeljebb kétszer változhat. Az állami adó- és vámhatóság által közzétett árak hatályba lépésének napja – függetlenül attól, hogy az esetleg munkaszüneti nap – hétfő vagy csütörtök lehet.

A NAV egy 83 tételből álló listát tett közzé, amelyen 11 szivarka-, 20 finomra vágott dohány- és 52 cigarettafajta szerepel. A kiskereskedelmi eladási árat tartalmazó adójegyes dohánygyártmányok továbbra is kizárólag az adójegyen feltüntetett áron értékesíthetőek, így azokat a lenti listák nem tartalmazzák.

A cigaretták közül a legtöbbet az Eve Sunflowerért kell fizetni 1150 forintot, míg a kék Hungária doboza 970 forintba kerül.

Szivarkából a legolcsóbb termék a NAV listáján a 17 darabos Silverado Blue, amelyért 370 forintot kell fizetni, míg a 20 darabos Pegazus V XL ára 595 forint.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.04. csütörtök, 18:00
Varga Zs. András
a Kúria elnöke
Napokon belül távozhat Ukrajna miniszterelnöke, Zelenszkij kész tárgyalni a békéről - Híreink az ukrajnai háborúról csütörtökön

Napokon belül távozhat Ukrajna miniszterelnöke, Zelenszkij kész tárgyalni a békéről - Híreink az ukrajnai háborúról csütörtökön

Ukrán források szerint Volodimir Zelenszkij ukrán elnök hamarosan menesztheti az ország második legbefolyásosabb emberét, Denisz Simhal kormányfőt. Mindeközben a frontot ismét elárasztották az orosz Lancet-drónok: szabályosan vadásznak az ukrán páncélosokra. Kijev és az Egyesült Államok is elutasította Orbán Viktor magyar miniszterelnök tűzszüneti javaslatát. Volodimir Zelenszkij ukrán elnök újabb békekonferenciát rendezne, ezúttal Oroszország részvételével. Cikkünk folyamatosan frissül az orosz-ukrán háború legfontosabb híreivel.

EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. július 4. 14:57
×
×
×
×