eur:
401.37
usd:
365.71
bux:
73411.75
2024. október 5. szombat Aurél

Mester Ákos távozik

Távozik Mester Ákos, a 168 óra volt főszerkesztője a Brit Media tanácsadó testületéből.

Megerősítette Mester Ákos, a 168 óra volt főszerkesztője, hogy távozik a lapot kiadó a Telegráf Kft.-t tulajdonló Brit Mediától. Nyilatkozni az InfoRádió megkeresésére nem kívánt a lap alapítója, aki idén áprilisig vezette is a hetilapot. Távozása okáról csupán annyit mondott, hogy felmondólevelében közölte indokait a Brit Media tulajdonosaival, ám e levelet nem a nyilvánosságnak szánta.

A 24.hu értesülése szerint szintén távozik a 168 órától Jolsvai András, aki 1997 óta volt a lap főszerkesztő-helyettese. Az újságírót szintén kerestük, ám egyelőre nem értük el. A portál kérdésére ő sem kívánta közölni indokait, arra sem válaszolt, hogy döntésének köze van-e ahhoz, hogy Megyeri András Jonatánt, a Telegráf Kft.-t felvásárló Brit Media és a Telegráf Kft. volt ügyvezetőjét a bíróság nemrég 5 évre eltiltotta a cégvezetéstől, vagy ahhoz, hogy a kiadónál a sajtóhírek alapján késnek a fizetések. Legutóbb a 444.hu írt arról, hogy a Brit Média több hónapos csúszásban van a szerkesztőségi bérekkel.

A 24.hu-nak Lakner Zoltán politológus megerősítette, hogy ő lesz Jolsvai András utódja a főszerkesztő-helyettesi poszton. Mint mondta: bízik benne, hogy az anyagi és egyéb problémák rendeződni fognak.

Címlapról ajánljuk
Ákos: nem jó kimondani, hogy hatalmas vihar közeleg – egymásra kell nézzünk, emberek

Ákos: nem jó kimondani, hogy hatalmas vihar közeleg – egymásra kell nézzünk, emberek

Én arra hívok mindenkit, aki ezt a lemezt hallgatja, hogy ember legyen velem együtt, hogy egymás számára emberek lehessünk, és hogy megfogalmazhassunk nyugodtan aggodalmakat és örömöket anélkül, hogy a másik folyton ellenséget látna bennünk – mondta Kovács Ákos dalszerző, előadóművész az InfoRádió Aréna című műsorában, ahol beszélt a most megjelent Metropolis című dupla albumáról és a december 14-i Aréna-koncertjéről is.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.10.07. hétfő, 18:00
Karácsony Gergely
Budapest főpolgármestere
A hét végére sikerült javítani az amerikai tőzsdéknek

A hét végére sikerült javítani az amerikai tőzsdéknek

Továbbra is nyomás alatt vannak a világ tőkepiacai, a befektetők elsősorban az Irán és Izrael közötti konfliktusra figyelnek. Csütörtökön eséssel fejezték be a kereskedést az európai és az amerikai tőzsdék, ma ehhez képest már emelkedés látszott Európában, és az amerikai tőzsdék is feljebb kerültek. Az EU kínai elektromos autók büntetővámjával kapcsolatos döntésére emelkedett az európai autók részvényárfolyama, a hangulatot a délután megjelent, vártnál jobb amerikai munkaerőpiaci adat is javította.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×