eur:
395.89
usd:
365.64
bux:
74015.85
2024. július 31. szerda Oszkár

Ma hozza nyilvánosságra a PM az államháztartás adatait

Ma ismerteti a Pénzügyminisztérium az államháztartás első tíz havi részletes adatait.

A tárca korábbi, az előzetes számokon alapuló közlése szerint az államháztartás önkormányzatok nélküli hiánya októberben 52,4 milliárd forint volt, így az első tíz havi pénzforgalmi deficit megközelti az 1.510 milliárd forintot, az éves előirányzat 86 és a GDP 6,49 százalékát.

A Pénzügyminisztérium előrejelzése az első tíz hónapra 1.520 milliárd forintos deficittel számolt, ami a GDP 6,53 százaléka.

Címlapról ajánljuk

Az olaszokkal vív negyeddöntőt a kardcsapat – élő

Szilágyi Áron, Szatmári András és Gémesi Csanád kezd az olaszok ellen, Luigi Samele, Luca Curatoli és Michéle Gallo szerepel a másik oldalon.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.31. szerda, 18:00
Feldman Zsolt
az Agrárminisztérium mezőgazdaságért és vidékfejlesztésért felelős államtitkára
Nyomulnak az oroszok Toreck felé, hatalmas erődemonstráció készül – Híreink az ukrán frontról szerdán

Nyomulnak az oroszok Toreck felé, hatalmas erődemonstráció készül – Híreink az ukrán frontról szerdán

Elesett Pivgyenne tegnap, az orosz katonák hamarosan megkezdhetik Toreck ostromát. Az ukrán védelem Pokrovszk térségében sem stabil: kilométerről kilométerre nyomulnak előre az orosz támadók. Hamarosan megérkeznek Ukrajnába az F-16-os vadászbombázók: a fegyvereket friss hírek szerint Amerika adja hozzájuk. Közben Oroszország szinte az összes hadiflottáját és több száz hajóját összevonó erődemonstrációra készül. Cikkünk folyamatosan frissül az orosz-ukrán háború eseményeivel.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×