eur:
395.27
usd:
365.52
bux:
73475.88
2024. július 30. kedd Judit, Xénia

Új bank, nagyratörő tervek

Az Allianz Bank elsősorban attól más, hogy egy biztosító csoporton belül, egy biztosító tevékenységébe illesztve jött létre, és így olyan szolgáltatásokat ajánl, amely szorosabban kötődik a biztosításokhoz, mint a hagyományos banki szolgáltatások - mondta az InfoRádiónak a pénzintézet vezérigazgatója.

A bank az Allianz biztosító közel kétmillió ügyfelének kínál majd banki szolgáltatásokat, például életbiztosítással kombinált jelzáloghitelt, olyan hiteltermékeket, amelyek fedezete egy életbiztosítás visszavásárlási értéke lesz, illetve olyan betéti termékeket, amelyek esetében a betétes halála esetén a betéti összeg 150 százalékát fizetik vissza az örökösöknek - tette hozzá Farkas Ádám.

A vezérigazgató szerint piacszerzésüket nagyban segíti majd, hogy a biztosító kiterjedt értékesítési hálózatát fogják használni. Vonzóvá teheti a bankot az is, hogy munkatársaik házhoz mennek, illetve a biztosítási és banki szolgáltatások kombinált igénybevételekor jelentős kedvezményt kaphatnak mindkét területen az ügyfelek - vélekedett Farkas Ádám.

A vezérigazgató hozzátette: a biztosító meglévő fiókhálózatát úgy próbálják átalakítani, hogy banki szolgáltatásokat is nyújtsanak az irodák, de a későbbiekben lehet, hogy külön fiókokat is nyit a bank.

KAPCSOLÓDÓ HANG
Címlapról ajánljuk

Golovin Vlagyimir: felelőtlenek voltunk

A szövetségi kapitány és a játékosok szerint is elveszített egy pontot a női kézilabda-válogatott Angola ellen. A döntetlen okának a sok hibát és a fellazult védekezést tartják. A csapat csütörtökön a spanyolok ellen harcolhatja ki a továbbjutást a párizsi olimpián.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.31. szerda, 18:00
Feldman Zsolt
az Agrárminisztérium mezőgazdaságért és vidékfejlesztésért felelős államtitkára
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×