eur:
395.77
usd:
366.02
bux:
73964.16
2024. július 31. szerda Oszkár

Adófizetési határidők

Jövő szerdáig kérhetik az ügyfelek az Adó- és Pénzügyi Ellenőrzési Hivataltól az adóhatósági adómegállapítást. Az APEH közleménye szerint akik február 15-ig nem nyilatkoztak és munkáltatói elszámolást sem kértek, csak önadózással teljesíthetik a személyi jövedelemadó bevallási kötelezettségüket.

Adóhatósági adómegállapítást azok kérhetnek, akik tavaly kizárólag munkáltatóktól, kifizetőktől szereztek bevételt. A kétszer 1 százalékos felajánlásról az egyéni vállalkozók és az áfafizetésre kötelezett magánszemélyek február 15-ig, a munkáltatói adómegállapítást választók február 20-ig, míg az önadózók május 22-éig nyilatkozhatnak.

Az adóhatóság közölte azt is, hogy egyéni vállalkozók személyi jövedelemadó bevallásainak és az egyszerűsített vállalkozói adóbevallások benyújtási határideje miatt február 15-én, szerdán rendkívüli nyitvatartással, 18.00 óráig fogadják az ügyfeleket.

Címlapról ajánljuk

Nagy napja lehet a magyaroknak – az olimpia szerdai hírei percről percre

Miután úszásra alkalmasnak találták a Szajnát, a triatlonnal kezdődött a magyarok szerdai programja. Ezen felül asztaliteniszben, cselgáncsban, evezésben, kézilabdában sportlövészetben, tornában, úszásban és vívásban is érdekeltek vagyunk.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.31. szerda, 18:00
Feldman Zsolt
az Agrárminisztérium mezőgazdaságért és vidékfejlesztésért felelős államtitkára
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×