eur:
394.59
usd:
354.86
bux:
0
2024. szeptember 18. szerda Diána
Új iPhone 15-ös telefonok egy pekingi Apple-üzletben 2023. szeptember 22-én. Az Apple amerikai számítástechnikai cég ezen a napon megkezdi az az új iPhone 15-ös modellek (Plus, Pro és Pro Max) árusítását világszerte.
Nyitókép: MTI/EPA/Mark R. Cristino

Leesik az álla az iPhone frissítése után

Megjelent az iOS 18, indulhatnak a frissítések.

Magyarországi idő szerint hétfő este hivatalosan is kilépett fejlesztés alatti fázisából az iOS 18.0, így az a közönség számára is hozzáférhetővé vált.

Az új szoftververzión már teljesen személyre szabhatjuk az iPhone-ok kezdőképernyőjét – lehetőségünk van az ikonok színének megváltoztatására, illetve ezúttal már szabadon is pakolgathatjuk őket - írja az Index.

Átalakíthatóvá és lapozhatóvá vált a Control Center, teljesen megújult a Fotók app, és a Beállításokon is finomított kicsit az Apple.

Új funkciókat kapott az iPhone-ok alapértelmezett üzenetküldő alkalmazása, a Messages is.

Lehetőség nyílik formázni a szövegeket, így írhatunk vastagított, dőlt vagy akár áthúzott résszel rendelkező üzeneteket is, ezenfelül az Apple opciót ad arra is, hogy bizonyos szavakat meganimáljunk.

Az iMessage-be egy időzítő funkció is bekerült, tehát előre beállíthatjuk, hogy valaki mikor kapjon meg egy bizonyos üzenetet – például egy születésnapi köszöntést.

Az új főverzióra való átállás egyszerűbb, mint gondolná. Nyissa meg a Beállításokat, majd koppintson az Általános, ezek után pedig a Szoftverfrissítés menüpontra, ahol rövid várakozás után már meg is kell jelennie az iOS 17.7-nek, illetve az iOS 18-nak. A frissítés mérete készülékektől függően 5–7 gigabyte között alakul, így a tárhely szűkében lévő felhasználóknak érdemes némi helyet felszabadítaniuk a készülékeiken a zavartalan átállás érdekében.

Szintén nem árt, ha a frissítés előtt készít egy biztonsági mentést az esetleges adatvesztések elkerülése érdekében, amire ugyan rendkívül csekély az esély, mégis jobb félni, mint megijedni.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.09.18. szerda, 18:00
Gerőfi-Gerhardt András
a Fővárosi Csatornázási Művek műszaki vezérigazgató-helyettese
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×