eur:
397.63
usd:
364.41
bux:
0
2024. augusztus 7. szerda Ibolya
Száraz növények egy kukoricaföldön, a franciaországi Bernay-Vilbert-ben 2022. augusztus 8-án. Az aszály és a hőhullámok miatt Seine-Et-Marne megyében kihirdették az aszályriadót.
Nyitókép: MTI/EPA/Christophe Petit Tesson

Ebből a csapadékhiányból megint baj lesz - időjárás

A hőmérséklet most még elviselhető, de egyre kevésbé lesz az, ahogy telnek a napok.

Az átlagosról rendkívülire emelkedik a hőmérséklet szép lassan, kilátás kiadós, tartós csapadékra sehol, pedig van olyan terület az országban, ahol július eleje óta nem esett egy csepp eső sem.

A most érkező hidegfront is csak súrol minket.

Enyhén felhős (11-16 fok) éjszaka után már gyorsan melegszik a levegő, zavartalan napsütés lesz, 27-33 fok közt lesz a csúcs árnyékban.

Hazai nagyobb tavaink hőmérséklete 23-25 fokos.

Címlapról ajánljuk

Kétszer szakadt meg a szívünk – a magyarok keddje az olimpián

Kétszer szakadt meg a szívünk: mind a két női csapatunk nagyon közel volt a bravúrhoz, de nem jutott be az elődöntőbe. A kézilabdázók a svédektől, a vízilabdázók az amerikaiaktól kaptak ki.
VIDEÓ
Orosz zászló leng Njú Jorkban, folytatódik a Kurszk elleni ukrán támadás – Háborús híreink szerdán

Orosz zászló leng Njú Jorkban, folytatódik a Kurszk elleni ukrán támadás – Háborús híreink szerdán

Friss, geolokált felvételek bizonyítják, hogy az orosz csapatok felvonták országuk zászlóját Njú Jork közepén. Az oroszok már csak pár utcára vannak a település végétől, napokon belül a kezükre kerülhet a teljes város. Orosz közlések szerint ukrán csapatok törtek be kedden Oroszország Kurszki területére, de moszkvai jelentés szerint erőik ellenőrzés alatt tartják a helyzetet. A kurszki kormányzó szerint a légitámadások továbbra is folynak ukrán részről. Kijev egyelőre nem ismerte el, hogy szárazföldi támadást intézett volna Oroszország területe ellen.

EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. augusztus 5. 19:38
×
×
×
×