eur:
394.97
usd:
368.65
bux:
72094.79
2024. június 29. szombat Péter, Pál

Hiánypótló újdonsággal érkezik egy nagy Windows 11-frissítés

Régi, sokak által használt alkalmazások szűnnek meg a várhatóan szeptemberben vagy októberben érkező frissítéssel, viszont visszatér egy lehetőség, amit sokan hiányoltak.

A Windows 11-hez még 2024 folyamán érkező 24H2 frissítés több régi alkalmazást fog törölni a rendszerből - írja a Haszon.hu.

Ezek között szerepel

  • a Tippek alkalmazás,
  • a Cortana személyi asszisztens,
  • és a sokak által használt Wordpad is.

Ez utóbbi azért különösen jelentős, mert sokan használták a szöveges dokumentumok megnyitásához. Így ezentúl az Office egyes alkalmazásaira, vagy más, alternatív szövegszerkesztőkre lesz szükség ilyen típusú fájlok megtekintéséhez a jövőben.

Mindemellett a Microsoft nemrég jelentette be, hogy

ismét lesz lehetőség Android alkalmazások futtatására a Windows 11-ben.

A vállalat márciusban, az Amazonnal való korábbi együttműködésének megszakadása után ideiglenesen felfüggesztette a "Windows Subsystem for Android"-ot (WSA). Ez lesz ismét elérhető, viszont a továbbiakban a Tencent saját alkalmazásboltjának appjaiból lehet csak válogatni a WSA közreműködésével.

Először körülbelül 1500 mobilalkalmazás lesz használható így számítógépen. A megújuló szolgáltatás először Kínában lesz elérhető, az viszont egyelőre nem egyértelmű, mely régiókban számíthatnak még a felhasználók a funkcióra - írják.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.01. hétfő, 18:00
Orbán Balázs
a miniszterelnök politikai igazgatója, az MCC kuratóriumának elnöke
Béketervet készít Ukrajna a háború befejezésére, az orosz hadsereg elfoglalta Razdolivkát – Híreink az ukrajnai háborúról szombaton

Béketervet készít Ukrajna a háború befejezésére, az orosz hadsereg elfoglalta Razdolivkát – Híreink az ukrajnai háborúról szombaton

Hammer típusú okosbombával támadták az ukrán légierő tagjai az oroszországi Belgorod megyét. Mindeközben Csasziv Jar heves ostrom alatt áll, termobárikus fegyverekkel lőtték a várost. Tegnap délutánra az orosz hadsereg elfoglalta a donyecki Razdolivkát, a közép-ukrajnai Dnyipro városában pedig orosz rakétacsapás ért egy kilencemeletes lakóépületet. Tegnap újabb villámszankciókról döntött az EU az oroszok ellen, az amerikai hadsereg pedig 4,5 milliárd dollár értékű többéves szerződést ítélt oda a Lockheed Martinnak. Cikkünk folyamatosan frissül az orosz-ukrán háború eseményeivel.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×