eur:
395.08
usd:
368.72
bux:
72094.79
2024. június 28. péntek Irén, Levente
Auto accident involving two cars on a city street; baleset karambol ütközés biztosítás kgfb
Nyitókép: boonchai wedmakawand/Getty Images

Rémálom az M7-esen, de az a súlyos, ami a baleset után jött – videó

Amellett, hogy a figyelmetlen sávváltással balesetet okozott a vétkes sofőr, rengetegen hajtottak el a helyszín mellett megállás nélkül.

Még áprilisban történt a baleset az M7-es érdi emelkedőjénél. A belső sávban érkezőnél a sebességgel volt gond, míg a középső sávban haladó szürke autónál a hirtelen és veszélyes sávváltással - írja a vezess.hu.

Mint az a MKIF Zrt. által közzétett videón látszik, a belső sávban érkező autós az utolsó pillanatban próbálta menteni a helyzetet, hirtelen sávot váltott, majd két sávval odébb a zajvédő falhoz csapott egy teljesen vétlen autóst.

A felvételen szereplő autók nagy része a segítségnyújtást is elmulasztotta, köztük a baleset (egyik) okozója is.

Az autópálya-kezelő a videó mellé közzétett üzenetben hangsúlyozza: aki nem nyújt tőle elvárható segítséget sérült vagy olyan személynek, akinek az élete vagy testi épsége közvetlen veszélyben van, vétség miatt akár két évig terjedő szabadságvesztéssel is büntethető.

A forgalomfigyelő kamera által rögzített képsorokat itt tekintheti meg:

Címlapról ajánljuk
Szabados Gábor az Arénában: túl magasra tette magának a lécet a futballválogatott

Szabados Gábor az Arénában: túl magasra tette magának a lécet a futballválogatott

A csoportkör után kiesett az Európa-bajnokságról a magyar labdarúgó-válogatott, ennek ellenére meg tudta erősíteni az elmúlt években kivívott pozícióját – mondta Szabados Gábor. A sportközgazdász az InfoRádió Aréna című műsorában beszélt a túl magas elvárásokról, a topklubokban szereplő játékosok hiányáról, Marco Rossi jövőjéről és Szoboszlai Dominik értékéről is.

Meddig lehetnek még kint az utcákon a választási plakátok? – a szakértő válaszol

A kampány ideje alatt nemcsak plakátokat, hanem rengeteg tapétát, matricát is kitettek az aktivisták, amelyeknek az eltávolítása nem egyszerű feladat, de ha nem történik meg, bírság is járhat érte – mondta az InfoRádióban a Jegyzők Országos Szövetségének elnöke.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.01. hétfő, 18:00
Orbán Balázs
a miniszterelnök politikai igazgatója, az MCC kuratóriumának elnöke
Megérkezett a hét legfontosabb adata, mutatjuk a tőzsdei reakciókat

Megérkezett a hét legfontosabb adata, mutatjuk a tőzsdei reakciókat

Ázsiában pozitív hangulatban telt a pénteki kereskedés, Európában vegyes volt a kép, az USA-ban viszont már nincs emelkedés. Makroadatok tekintetében bőven volt ma mire figyelni, hiszen publikálták az USA-ban a PCE inflációs, valamint a személyi jövedelmeket és kiadásokról szóló statisztikákat, emellett pedig Európában is érkeztek inflációs számok, valamint Németországban megjelent a júniusi munkanélküliségi jelentés.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×