eur:
385.51
usd:
355.09
bux:
67866.13
2024. május 21. kedd Konstantin
okostelefon mobiltelefon
Nyitókép: Pixabay

Új kihívót kap a Google és az Apple

Minden országban és minden eszközön elérhető lesz az újdonság.

Júliusban debütál a Microsoft saját telefonos alkalmazásboltja, amellyel alternatívát állítana a Google Play-nek, illetve az Apple App Store-jának – írja a TechCrunch alapján a 24.hu. A platformon először a cég saját alkalmazásai jelennek majd meg, mint a Candy Crush és a Minecraft, később azonban más kiadók termékei is elérhetőek lesznek rajta.

Sarah Bond, az Xbox elnöke azt is bejelentette, hogy alkalmazásboltjuk kezdetben egy webes felület lesz, nem pedig egy alkalmazás. Ezzel lehetőségük lesz minden országban és minden eszközön jelen lenniük anélkül, hogy más cégek szabályainak és irányelveinek kelljen megfelelniük.

Címlapról ajánljuk
Sándor Ildikó: ma már virtuális közösséget is alkotnak a néptánchagyományok ápolói

Sándor Ildikó: ma már virtuális közösséget is alkotnak a néptánchagyományok ápolói

A folklorizmus világát igyekeznek megismerni és megérteni a mindenkori kultúra teremtés szándékával – erről beszélt az Inforádió Aréna című műsorában Sándor Ildikó néprajzkutató, a Hagyományok Háza Közművelődési és tudományos szakcsoportjának vezetője. A műsorban szó esett a verbunkos tánctípusról, ami egy kulturális örökségi elem, a legényközösségek önmegélésének volt az eszköze.

A hajózási szakértő elmondta, miért nem érzékelhette a becsapódást a szállodahajó legénysége

A Magyar Hajózási Országos Szövetség szóvivője szerint a motorcsónak valószínűleg nagy sebességgel haladt, a szállodahajó legénysége pedig nem érzékelte az ütközést, amit alátámaszthat a két jármű tömege közötti különbség is.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.22. szerda, 18:00
Vona Gábor
a Második Reformkor Párt elnöke és EP-lista vezetője
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×