eur:
394.57
usd:
365.79
bux:
71738.76
2024. július 3. szerda Kornél, Soma
Fürdőzők a Balatonban a szigligeti strandnál. A tartós kánikula miatt másodfokú hőségriasztást rendelt el az országos tiszti főorvos a június 18-tól 21-ig tartó időszakra.
Nyitókép: MTI/Varga György

Időjárás: 38 fok, visszaszámlálás indul!

A hőség napjai meg vannak számlálva: vasárnap tetőzik, majd a jövő hét elején érkező hullámzó frontrendszer északias áramlással egyre jobban kiszorítja hazánk térségéből a forró levegőt. Szerdára már érezhetően frissebb lesz a levegő.

Éjszakára nagyrészt kiderül az ég, de az északi tájakon időszakosan felhősebb körzetek is lehetnek, és északon, északnyugaton egy-egy zápor, zivatar előfordulhat.

Szombaton is napos idő várható kevés fátyol- és gomolyfelhővel, záporra, zivatarra leginkább az ország északi harmadában kell számítani.

A déli szél éjszaka gyenge lesz, majd szombat napközben megélénkül, de zivatarok környezetében átmeneti szélerősödés előfordulhat.

A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet 15 és 23 fok között várható. A legmagasabb nappali hőmérséklet szombaton 32 és 38 fok között alakul.

Címlapról ajánljuk
Nigel Farage érdekes gondolatokat osztott meg Marine Le Penről
Tudósítónktól

Nigel Farage érdekes gondolatokat osztott meg Marine Le Penről

Nigel Farage szerint katasztrófához vezetne, ha Franciaországban Marine Le Pen radikális pártja kerülne kormányra. Az egykori brexitvezér, a brit Reform párt első embere szerint a francia választások első fordulójában győztes pártnak nincs kiforrott gazdasági programja.

Orbán Viktor: az ukrán elnök nem örült túlságosan

Orbán Viktor miniszterelnök a Die Weltwoche című konzervatív svájci lapnak adott interjúban kijelentette, hogy kijevi látogatásán nem meggyőzni akarta Volodimir Zelenszkij ukrán elnököt, hanem tájékozódni arról, "hol vannak a határai" a kijevi álláspontnak a békefolyamatra vonatkozóan.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.04. csütörtök, 18:00
Varga Zs. András
a Kúria elnöke
EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. július 2. 05:00
×
×
×
×