eur:
393.2
usd:
364.1
bux:
71982.76
2024. július 4. csütörtök Ulrik
Nyitókép: groupaccommodation.com

Potom áron kiadó egy mesés kis olasz település

Akár 200 vendéget is tudnak fogadni.

Elérhető áron lehet kibérelni egy kastéllyal, színházzal és történelmi terekkel rendelkező olasz falut, számolt be róla a Time Out magazin, amit a Sokszínű Vidék szemlézett.

A szóban forgó település Petritoli, ami az ország középső részén lévő Le Marche régiójában található. A falu egyórányi autóútra van a legközelebbi nagyvárostól, Anconától, de Romából is három óra alatt elérhető.

A településen egy nagyobb céges rendezvényt, akár egy lagzit is meg lehet rendezni, hiszen 200 vendéget tudnak elszállásolni. 50 fő alatt viszot nincs mód a foglalásra.

A turistákat évszázadokkal ezelőtt épült házakban szállásolják el, a legszerencsésebbek pedig a Palazzo Mannocchi nevű palotában pihenhetik ki a fáradalmaikat.

Ami pedig a költségeket illeti, egy éjszakáért 1500 eurót, kicsivel több mint 600 ezer forintot kérnek, ami 200 főre levetítve csupán 3 ezer forint.

Címlapról ajánljuk
Választanak a britek - Ezek az összetevők vezettek a konzervatív mélypontig

Választanak a britek - Ezek az összetevők vezettek a konzervatív mélypontig

Történelmi vereség - erre van a legnagyobb esély a csütörtöki brit választásokon. Pedig néhány évvel ezelőtt még a Munkáspárt szenvedett hosszú évekre kiható vereséget; csak hát jött a brexit, a Covid, a háború és az energiaválság, a Munksápárt pedig talpra állt, míg a kormánypárt cserélgette a kormányfőket. Az InfoRádió Gálik Zoltánt kérdezte.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.04. csütörtök, 18:00
Varga Zs. András
a Kúria elnöke
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×