eur:
394.67
usd:
365.05
bux:
71480.56
2024. július 3. szerda Kornél, Soma
Nyitókép: PIxabay

Így foglalta el az Országház karácsonyfája az M3-as autópályát - videó

A hatalmas fenyő, amit a budapesti Kossuth téren állítanak és díszítenek fel, Apcról indult útjára.

Magyar Koncessziós Infrastruktúra Fejlesztő Zrt. Facebook-videóján az látható, amint a hatalmas fenyőfát szállító honvédségi nehézgépszállító szerelvény az M3-as autópályán közlekedik. A konvoj 13:15 perckor hajtott fel az M3-as autópályára a BM Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság és a Magyar Rendőrség munkatársainak biztosításával.

A mintegy 18 méter magas, 70 centiméteres törzsátmérőjű, 6-8 tonnás ezüstfenyő a Heves megyei Apc egyik házaspárjának, Mihály bácsinak és Vera néninek a kertjét díszítette - írták a videó mellé.

Kommentekből kiderül, hogy a fa már meg is érkezett az Országház elé - fotó is van róla.

A katasztrófavédelem a 45 éves fa kivágásáról tett közzé videót. A fa hároméves csemete volt, amikor elültették, hétfőn 6 óra kellett ahhoz, hogy a hatvani és fővárosi tűzoltók kivágják és rögzítsék a 4,3 tonnás, 18 méter magas fenyőt. A fát kedden díszítik fel.

Címlapról ajánljuk
Seremet Sándor: fontos jelzést küldött Orbán Viktor a kijevi látogatásával

Seremet Sándor: fontos jelzést küldött Orbán Viktor a kijevi látogatásával

A miniszterelnök kijevi látogatása cáfolja azt a narratívát, amely szerint a magyar kormány ukránellenes lenne – erről beszélt az InfoRádióban a Magyar Külügyi Intézet vezető kutatója, a Neumann János Egyetem Eurázsia Központ kutatója.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.03. szerda, 18:00
Giró-Szász András
politikai tanácsadó
EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. július 2. 05:00
×
×
×
×