eur:
393.14
usd:
363.63
bux:
72351.87
2024. július 4. csütörtök Ulrik
Nyitókép: Pixabay

Mélyponton Magyarország, mostantól már melegszik az idő

A héten ennél már csak melegebb lesz. Napos, száraz idő várható kedden az ország legnagyobb részén, inkább csak kisebb körzetekben lehet zápor, zivatar.

Kedden gomolyfelhős, napos idő várható, időnként össze is állhatnak a gomolyok.

Nagyobb számban az északkeleti harmadban alakulhatnak ki záporok, zivatarok, másutt inkább csak helyenként lehet csapadék.

Éjszakára mérséklődik a légmozgás, kedden viszont ismét nagy területen lesz élénk, néhol erős az északnyugati szél. Zivatarok mentén is lehet átmeneti szélerősödés.

A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet általában 9 és 13 fok között alakul, a hidegre érzékeny területeken alacsonyabb, a városokban és vízpartok környékén magasabb értékeket is mérhetnek.

A legmagasabb nappali hőmérséklet kedden 22 és 28 fok között várható.

Címlapról ajánljuk

Lapértesülés: a Schadl-ügy egyik tanúja vesztette életét az Árpád hídi tragédiában

B. Ervin a Suzukiban ült, hírek szerint az élettársával, mindketten azonnal meghaltak. A férfit korábban Schadl György biztatta arra, hogy pályázzon végrehajtónak.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.05. péntek, 18:00
Gálik Zoltán
a Budapesti Corvinus Egyetem docense
Meglepő fordulat a boltokban: a tarolnak saját márkás termékek

Meglepő fordulat a boltokban: a tarolnak saját márkás termékek

Az elmúlt hetekben a Pénzcentrum és a Debreceni Egyetem közös, nagymintás felmérést végzett, hogy kiderüljön, hogyan vélekednek a hazai vásárlók az ún. kereskedelmi/saját márkás, illetve a gyártói márkás termékekről. Az eredmények megszülettek: több mint 10 ezer válaszadó szerint a saját márkás termékek ma már nem csupán olcsóbb alternatívát jelentenek a fogyasztók számára, hanem sok esetben minőségi választást is - írta a Pénzcentrum.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×