eur:
394.83
usd:
367.43
bux:
71456
2024. július 3. szerda Kornél, Soma
Bishkek, Kyrgyzstan - June 6, 2019: Asus Chromebook. A Chromebook for Education on a wooden desk.
Nyitókép: Savusia Konstantin/Getty Images

Intelligens gombot tesztelnek a Google Chrome-ban, bárki kipróbálhatja

Mesterséges intelligencia próbálja kitalálni, mit akarunk az adott webhelyen.

A mobilos, androidos Chrome-ban feltűnt egy gomb, melynek funkciója úgy változik, ahogy a böngésző algoritmusai az aktuális használat alapján megpróbálják kitalálni, mire lenne legnagyobb szüksége az embernek. A gombra nyomva bizonyos esetekben új böngészőfül nyílik, máskor gyors megosztást tesz lehetővé az ikon, megint máskor pedig hangalapú keresést indíthatunk vele – írja az Android Police cikke alapján a hvg.hu.

Aki kiszámíthatóbbá szeretné tenni a gombot, az hosszan megérintve maga dönthet annak funkciójáról.

A Google jelenleg az újdonság felhasználói tesztelését végzi, így bizonyos embereknél már megjelent a gomb, mások még nem látják. Az alábbi linket a böngésző címsorába másolva bárki kipróbálhatja, ha bekapcsolja a megfelelő beállításnál: chrome://flags/#adaptive-button-in-top-toolbar-customization

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.03. szerda, 18:00
Giró-Szász András
politikai tanácsadó
Sikerült a csúcsdöntés Amerikában

Sikerült a csúcsdöntés Amerikában

Ázsiában ma reggel felemás hangulatban telt a kereskedés, ezt követően pedig Európában egész nap estek a tőzsdék, igaz, az amerikai nyitást követően kisebb felpattanást láthatunk, míg a tengerentúlon óvatos mozgásokkal telik egyelőre a kereskedés. Az amerikai tőzsdén különösen a Teslára ajánlott figyelni, miután a várakozásokat meghaladó kiszállítási számokat közölt a vállalat a második negyedévre vonatkozóan.

EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. július 2. 05:00
×
×
×
×