eur:
394.97
usd:
368.65
bux:
72094.79
2024. június 30. vasárnap Pál
Set for social chat reactions. Trendy thumb up, heart, love, laugh, wonder, sad, and angry head emoticons
Nyitókép: prettywoman/Getty Images

Emiatt bárkit kitilthat a Facebook

Védelmi felszólításokat küld szét, aki tesz rá, bajba kerülhet.

A Facebook elkezdte kitiltani az embereket, akik nem tettek eleget a védelmi felszólításnak - olvasható a HVG.hu-n.

A közösségi portál figyelmeztetéseket küld szét, amelyekben biztonsági követelményeknek kér eleget tenni.

Az immár Meta néven működő cég Magyarországon is aktiválta a Facebook Protect nevű megoldását. Ennek lényege, hogy a facebookos megosztásaikkal tömegeket elérő emberek nagyobb biztonságban lehessenek, fiókjukkal ne élhessenek vissza mások. A Facebook ígéri, a Protect programba bevont felhasználói fiókoknál kiemelten figyeli a rosszindulatú belépési, támadási próbálkozásokat.

Néhány hete felhasználók újabb köre kapott figyelmeztetést: vagy átesik a Facebook biztonsági átvilágításán, vagy kitiltják a rendszerből.

A Facebook két dolgot vizsgál: az illető személyes profiljának jelszava elég erős-e, illetve hogy be van-e kapcsolva a kétfaktoros hitelesítés.

Címlapról ajánljuk
24 milliárdos programot indított a főváros – élhetőbb utcák épülhetnek

24 milliárdos programot indított a főváros – élhetőbb utcák épülhetnek

Az Egészséges utcák program célja a fővárosiak életminőségének javítása, a gyalogos és a kerékpáros közlekedés fejlesztése, a gépjárműforgalom csillapítása, valamint az akadálymentesítés. Balogh Samu, a főpolgármester kabinetfőnöke az InfoRádióban elmondta: szeptemberben derül ki, hogy mely kerületek kaphatnak támogatást. Pokorni Zoltán hegyvidéki polgármester szerint a kezdeményezésnek köszönhetően akár meghétszereződhet a zöldfelületek aránya a XII. kerületben.

"A határ a csillagos ég" - jelentette ki Orbán Viktor Bécsben

Új szövetség jött létre Európában három párt részvételével. Ez hazafias erőkből formálódik, és alapítói vezető szerepet játszanak országaikban. Más pártokat is várunk, hogy közösen, egyesült erővel biztosítsuk Európa jövőjét - mondta Herbert Kickl, az Osztrák Szabadságpárt elnöke Bécsben, miután Orbán Viktor miniszterelnökkel, a Fidesz elnökével, és Andrej Babissal, a cseh ANO vezetőjével találkozott.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.01. hétfő, 18:00
Orbán Balázs
a miniszterelnök politikai igazgatója, az MCC kuratóriumának elnöke
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×