eur:
395.79
usd:
358.86
bux:
72373.37
2024. szeptember 12. csütörtök Mária
Nyitókép: Pixabay

Pont karácsony előtt változik nagyot az időjárás

Csütörtökig marad a nyugodt, télies idő, aztán Közép-Európa légköri csatatérré alakul.

Kedden az ország nagy részén napos idő várható, a Tiszántúlon és északkeleten lehetnek közepesen vagy erősen felhős területek. Délutántól északnyugat felől megnövekszik a fátyolfelhőzet. Északkeleten néhol futó hózápor nem kizárt, másutt csapadék nem valószínű. Az északnyugati szél az Északi-középhegységben és a Tiszántúlon helyenként élénk lesz, másutt mérsékelt marad a légmozgás.

A legmagasabb nappali hőmérséklet -1 és +4 fok között valószínű.

Szerdán éjszaka a felettünk lévő közép- és magasszintű felhősáv kelet felé haladva szakadozik, oszladozik, míg a Dunántúlon alacsonyszintű rétegfelhőzet képződhet. Napközben országszerte csökken a felhőzet, így általában gyengén vagy közepesen felhős időre van kilátás, sok napsütéssel. Estétől nyugat felől felhősödés kezdődik. Csapadék nem valószínű. A változó irányú szél gyenge vagy mérsékelt marad.

A hajnali órákra általában -8, -2 fok közé hűl le a levegő, de a fagyzugos tájakon ennél több fokkal hidegebb is lehet. Kora délután -2, +3 fokot mérhetnek.

Csütörtöktől enyhülés következik be. Közép-Európa légköri csatatérré alakul az enyhe és a hideg légtömeg találkozásánál. Az ország délnyugati részén 10 fok feletti hőmérséklet és növekvő csapadékhajlam várható az ünnepi hétvégén.

Címlapról ajánljuk
Medián: csak két párt jutna be a parlamentbe, ha most lennének az országgyűlési választások

Medián: csak két párt jutna be a parlamentbe, ha most lennének az országgyűlési választások

A választani tudó biztos szavazók körében négy százalékra csökkent a Fidesz-KDNP előnye a Tisza Párttal szemben – derül ki a Medián legfrissebb felméréséből. Hann Endre, a közvélemény-kutató cég vezetője az InfoRádióban elmondta: más pártok támogatottsága nem éri el az öt százalékot, ezért egyre inkább úgy tűnik, hogy a kétpárti berendezkedés felé tart a magyar belpolitika, ami a legérzékenyebben a DK-t és a Mi Hazánkot érintheti.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.09.12. csütörtök, 18:00
Hiller István
a Magyar Szocialista Párt országgyűlési képviselője, a párt választmányi elnöke
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×