eur:
394.66
usd:
366.14
bux:
71738.76
2024. július 3. szerda Kornél, Soma
Nyitókép: Pixabay

Öregszik a Windows 10, íme a következmény

Már megvan az utolsó ítélet napja is, meg kell barátkozni a 11-gyel.

Évi egyszeri frissítésre áll át a Windows 10 - írja a HWSW informatikai szakportál.

Az eddigi frissülési mennyiség az évi kettő volt.

A Windows 10 pedig átveszi az októberben megjelent utód, vagyis a Windows 11 frissítési ütemezését, ezért a Windows 10 legközelebb már csak nagyjából egy év múlva, valamikor 2022 második felében kap frissítési csomagot, feature update-et.

A korábbi gyakorlat hat évig élt, a portál szerint a Microsoft vélhetően belátta, hogy korábbi gyakorlatuk már nem tartható, felesleges erőltetni az évi két csomagot.

A Microsoft valamikor 2025 őszén adhatja ki az utolsó nagyobb frissítési csomagot a Windows 10-hez. Ezt követően már csak az idén októberben megjelent Windows 11 kap frissítéseket, legyen szó akár biztonsági javításokról, akár új funkciókat tartalmazó csomagokról.

Címlapról ajánljuk
Budapesti fantomtraffipaxok: egymásra mutogat a főváros és a rendőrség

Budapesti fantomtraffipaxok: egymásra mutogat a főváros és a rendőrség

Az egy éve beígért, de még most sem működő fővárosi traffipaxok az általános főpolgármester-helyettes tájékoztatása szerint 46 sávot figyelnek majd, már csak a rendőrségen múlik, hogy a tesztüzemből mikor állítja át ezeket élesbe. Az ORFK közleményében azt írta, hogy csak szerdán kapták meg a fejlesztés jelenlegi állapotáról szóló levelet a fővárostól.

Orbán Viktor: az ukrán elnök nem örült túlságosan

Orbán Viktor miniszterelnök a Die Weltwoche című konzervatív svájci lapnak adott interjúban kijelentette, hogy kijevi látogatásán nem meggyőzni akarta Volodimir Zelenszkij ukrán elnököt, hanem tájékozódni arról, "hol vannak a határai" a kijevi álláspontnak a békefolyamatra vonatkozóan.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.04. csütörtök, 18:00
Varga Zs. András
a Kúria elnöke
EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. július 2. 05:00
×
×
×
×