eur:
395.26
usd:
367.5
bux:
71504.92
2024. július 3. szerda Kornél, Soma
Nyitókép: Pixabay

Nehogy felhasználja, ha ilyen borsot vett!

Szalmonella szennyezettség miatt hívták vissza.

Az Aldi Magyarország Élelmiszer Bt. visszahívja és a forgalomból is kivonja 95 grammos kiszerelésű BBQ borsdaráló steakbors elnevezésű termékét - közölte a Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal (Nébih).

Arra kérik a vásárlókat, hogy aki vásárolt az 124739 tételszámú, 2024 áprilisi minőségmegőrzési idővel rendelkező termékből, azt ne fogyassza el.

Az Aldi azt javasolja, hogy aki az érintett termékből vásárolt, azt vigye vissza bármely magyarországi Aldi üzletbe, ahol a vételárat a vásárlást igazoló blokk hiányában is visszatérítik.

Címlapról ajánljuk
Gálik Zoltán a Patrióták Európáért szövetségről: sok a kérdőjel, de akár teljesen új színezetet is adhatnak az EP-nek

Gálik Zoltán a Patrióták Európáért szövetségről: sok a kérdőjel, de akár teljesen új színezetet is adhatnak az EP-nek

Az 1970-es évek vége óta egyre több politikai kompetenciát szerzett az Európai Parlament, és frakcióinak – az Európai Tanács mellett – jelentős szerep jut az uniós jogalkotásban – mondta az InfoRádióban a Budapesti Corvinus Egyetem docense. Gálik Zoltán hozzátette: az EP-képviselőknek a politikai közösségformálás szempontjából is nagyon fontos a frakciótagság.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.03. szerda, 18:00
Giró-Szász András
politikai tanácsadó
Ma reggel is a 395-ös szinttel harcol a forint

Ma reggel is a 395-ös szinttel harcol a forint

Nem tud eltávolódni a 395-396 környékéről a forint, bármilyen kilengés után visszatér ide. Ma reggel is 395 környékén kezd az euróval szemben. Az utóbbi hetekben a nemzetközi hangulat változása billentette ki olykor-olykor a jegyzést, de ahogy a dollár is trendszerűen oldalazott, úgy a forint is visszatért ugyanoda mindig. A háten érkező amerikai foglalkoztatottsági mutató talán változtat ezen.

EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. július 2. 05:00
×
×
×
×