eur:
390.9
usd:
360.09
bux:
73174.1
2024. július 27. szombat Liliána, Olga
A győztes Hosszú Katinka a női 200 méteres vegyesúszás döntője után a 18. vizes világbajnokságon a dél-koreai Kvangdzsuban 2019. július 22-én.
Nyitókép: MTI/Kovács Tamás

Balatoni strandot neveznek el Hosszú Katinkáról

Egy balatoni strandot Hosszú Katinkáról neveznek el.

Az idei Strand Fesztivál, a 10 nap Strand helyszínét Hosszú Katinkáról nevezik el. A szervezők ezzel az úszónő pályafutása előtt tisztelegnek - idézi Lobenwein Norbert, a Mol Nagyon Balaton alapítójának nyilatkozatát a Sonline.

A fesztivált az idei évben a megszokottal ellentétben nem Zamárdiban, hanem Balatonvilágoson tartják, a Club Aliga területén, a most már Hosszú Katinka-strandon.

A szervező azt is elmondta, hogy évről-évre vannak olyan ügyek, amelyekre igyekeznek ráirányítani a közönség figyelmét. Ez a döntés pedig tisztelgés Hosszú Katinka és a pályafutása előtt. Úgy gondoljuk, mindnyájan köszönettel tartozunk neki az elmúlt évek sportsikereiért, s szeretnénk, ha most is érezné a közönség szeretetét, tette hozzá Lobenwein Norbert.

A tervek szerint nem csak az úszónő nevét viseli majd a fürdőhely, de bemutatják majd a bajnok pályafutásának legfontosabb állomásait is.

Címlapról ajánljuk
Gémesi Csanád: Az igazságtalanságot mindig nehezen viselem

Gémesi Csanád: Az igazságtalanságot mindig nehezen viselem

Egyetlen tussal kapott ki a legjobb 16 között a tunéziai Faresz Ferzsanitól a magyar kardozó, aki rendkívül csalódott volt a vereség után.

Orbán Viktor Tusnádfürdőn: 500 éve nem látott változás jön, világrendszerváltás lesz

A miniszterelnök-pártelnök a 33. Bálványosi Szabadegyetemen tart előadást. Kifejtette, miért csak kívülről lehet békét kikényszeríteni Ukrajnában, miért folytat szemforgató és álságos politikát Lengyelország, miért támogatja annyi ország Oroszországot, mi a nagyság titka, miért elkerülhetetlen, hogy Ázsia legyen a világhatalom új központja. Orbán Viktor elmondta: elkészült egy 2030-nál hosszabb időtávra érő magyar nagystratégia.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.29. hétfő, 18:00
Böcskei Balázs politológus, az IDEA Intézet stratégiai igazgatója
Mráz Ágoston Sámuel a Nézőpont Intézet igazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. július 27. 07:40
×
×
×
×