eur:
394.4
usd:
355.43
bux:
0
2024. szeptember 16. hétfő Edit
Nyitókép: pixabay

Tele lesz fordulatokkal a következő napok időjárása

A Kárpát-medence időjárását anticiklon alakítja, kedden melegszik az idő.

Kedden derült, napos időre számíthatunk, majd délutántól egyre több felhő zavarhatja a napsütést, fokozatosan megnövekszik a felhőzet.

Csapadék nem lesz, de a déli, délnyugati szelet kísérik nagy területen élénk, erős lökések.

A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet általában 0 és +7 fok között alakul, de helyenként gyenge fagy is lehet. A legmagasabb nappali hőmérséklet kedden 17 és 23 fok között valószínű

Szerdán a nap első felében változóan felhős idő várható néhány órás napsütéssel, a délutáni, esti órákban erősebben megnövekedhet a felhőzet. A nap első felében nem valószínű számottevő csapadék. A nap második felében szórványosan előfordulhat eső, zápor, legkisebb eséllyel délkeleten. Helyenként zivatar is kialakulhat. A délnyugati, majd estétől az északnyugati szél több helyütt megerősödhet. Hajnalban 3 és 11, délután 19 és 24 fok között valószínű a hőmérséklet.

A folytatásban aztán igen mozgalmas időjárás várható.

Több időjárási front is átvonul felettünk, emiatt ismét több lesz felettünk a felhő, inkább csak rövidebb napos időszakokra számíthatunk. Több alkalommal és többfelé várható eső, zápor, zivatar és erős, időnként viharos lesz a szél is. Jövő héten már nyárias melegre lehet számítani.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.09.16. hétfő, 18:00
Toroczkai László
a Mi Hazánk elnöke, parlamenti frakcióvezetője
EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. szeptember 16. 05:15
×
×
×
×