eur:
394.48
usd:
354.37
bux:
72750.5
2024. szeptember 17. kedd Zsófia
Nyitókép: baleset-info.hu

Egymás után két baleset az M1-esen

Az első baleset miatt feltorlódott forgalomban újabb ütközés történt.

Balesetek miatt állt a forgalom az M1-es autópálya Hegyeshalom felé vezető oldalán Győr térségében - közölte a Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság a rendőrség honlapján.

Nem sokkal 5 óra után egy személyautó ütközött kamionnal, egy órával később pedig onnan két kilométerre egy kisteherautó ütközött neki egy kamionnak. Az útszakaszon kétszer is az autópálya teljes szélességében állt a forgalom.

Az első esetben a baleset-info.hu oldalra felkerült fotók tanúsága szerint egy francia rendszámú autó érintett az ütközésben. Az oldal értesülései szerint egy személy sérült meg az ütközésben, őt a kiérkező mentőszolgálat kórházba szállította. A második balesetben az portál híre szerint a furgon vezetőjét feszítővágó segítségével szabadították ki az összeroncsolódott autóból. Súlyos sérülést szenvedett.

Fotó: baleset-info.hu
Forrás és további képek: baleset-info.hu

Frissítés, 09.20: Újra járható az M1-es autópálya Hegyeshalom felé vezető oldala Győr térségében. Az érintett útszakaszon a szemlét és műszaki mentést a rendőrök befejezték, az autópálya mindkét sávjában megindult a forgalom.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.09.17. kedd, 18:00
Velkey György
a Magyar Kórházszövetség elnöke, a Magyarországi Református Egyház Bethesda Gyermekkórházának főigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. szeptember 16. 05:15
×
×
×
×