eur:
393.13
usd:
363.67
bux:
72351.87
2024. július 4. csütörtök Ulrik
Nyitókép: police.hu

Lenyomta egy mercis a két BMW-st, de bánhatja - fotók

A Vas Megyei Rendőr-főkapitányság Forgalom-ellenőrző Alosztályának járőrei fülelték le a rongyoló sofőröket. A közelmúlt rekordját viszont egy mercis tartja.

Egy autós a 84-es számú főúton, Zsédeny belterületén a megengedett legnagyobb, 50 km/h helyett 123 km/h sebességgel közlekedett. A szabálytalanságért az üzemben tartó kétszázezer forint közigazgatási bírságra számíthat.

A főúton végzett sebesség-ellenőrzések ideje alatt a rendőrök több esetben regisztráltak olyan közlekedési jogsértést is, amikor a gépjárművezetők jelentősen átlépték a megengedett legnagyobb, 90 km/h sebességet. Jánosháza térségében egy autós 154 km/h sebességgel haladt, egy másik gépkocsivezető pedig 162 km/h sebességgel közlekedett. A rendőrök mindkét gépjárművezetővel szemben közigazgatási bírságot szabtak ki és büntetőpontot adtak - derül ki a police.hu oldalon olvasható összegzésből.

police.hu
police.hu

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.05. péntek, 18:00
Gálik Zoltán
a Budapesti Corvinus Egyetem docense
Napokon belül távozhat Ukrajna miniszterelnöke, Zelenszkij kész tárgyalni a békéről - Híreink az ukrajnai háborúról csütörtökön

Napokon belül távozhat Ukrajna miniszterelnöke, Zelenszkij kész tárgyalni a békéről - Híreink az ukrajnai háborúról csütörtökön

Ukrán források szerint Volodimir Zelenszkij ukrán elnök hamarosan menesztheti az ország második legbefolyásosabb emberét, Denisz Simhal kormányfőt. Mindeközben a frontot ismét elárasztották az orosz Lancet-drónok: szabályosan vadásznak az ukrán páncélosokra. Kijev és az Egyesült Államok is elutasította Orbán Viktor magyar miniszterelnök tűzszüneti javaslatát. Volodimir Zelenszkij ukrán elnök újabb békekonferenciát rendezne, ezúttal Oroszország részvételével. Cikkünk folyamatosan frissül az orosz-ukrán háború legfontosabb híreivel.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×