eur:
397.03
usd:
355.53
bux:
74510.83
2024. szeptember 27. péntek Adalbert
út, táj, napsütés
Nyitókép: Pixabay

Időjárás: most olyan, mintha a nyár közelegne - videó

Az ország nagy részén szikrázó napsütés és a naptárat meghazudtoló hőmérsékletek jönnek hétfő után kedden is.

A párásság megszűnése után az ország túlnyomó részén gyengén felhős, napos időre számíthatunk, de nyugaton megnövekszik, megvastagszik a felhőzet, és délután elszórtan gyenge eső, zápor valószínű, kétarcú lesz tehát az időjárás.

Mérsékelt marad a délies áramlás, az Alpokalja térségében északnyugatira fordul a szél, néhol meg is erősödik.

A legmagasabb nappali hőmérséklet kedden jobbára 15 és 21 fok között alakul - a déli országrészekben lesz melegebb -, de északnyugaton pár fokkal hűvösebb is lehet.

Szerdán a Dunántúl nagyobb részén többnyire erősen felhős idő várható, másutt általában néhány órára kisüt a nap, ám helyenként tartósabban megmaradhat a köd, illetve a rétegfelhőzet. Számottevő csapadékra nem kell számítani. Mérsékelt marad a légmozgás. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet 5 és 11, a legmagasabb nappali hőmérséklet 13 és 19 fok között alakul.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.09.30. hétfő, 18:00
Kövér László
az Országgyűlés elnöke
Újabb rekordok a tőzsdéken

Újabb rekordok a tőzsdéken

Kedvező hangulatban telt a kereskedés az ázsiai piacokon pénteken, ezt követően pedig Európában is folytatódik az emelkedés. Rögtön a piacnyitás után új napon belüli csúcsot döntött a német DAX index, de a hazai BUX sem maradt ma új rekord nélkül, bár később lefordult a magyar benchmark. Az USA-ban szintén folytatódott az emelkedés a nyitást követően, az esti órákra azonban kezdenek némileg lendületet veszíteni a vezető részvényindexek.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×