eur:
394.57
usd:
365.4
bux:
71738.76
2024. július 3. szerda Kornél, Soma
A Szerencsejáték Zrt. sorsolási műsora, a SzerencseSzombat megújult stúdiója a Fortuna Stúdióban, a budapesti Pólus Centerben 2020. január 3-án. Január 4-től megújult tartalommal és látványvilággal debütál a képernyőkön a SzerencseSzombat. További változás, hogy 2020-ban a hatos lottó sorsolása is átkerül a Duna Televízió csatornájára, így a különböző lottójátékok sorsolása egy helyen lesz látható.
Nyitókép: MTI/Máthé Zoltán

Lottó: több mint négymillió szelvény versenyben

A valaha volt harmadik legnagyobb nyeremény a tét az ötös lottón

Kitört a lottóláz. Az érdeklődők általában 3,3 millió alapjátékot játszanak meg hetente az ötös lottón, ám most az alapjátékok száma már átlépte a heti négymilliót. Mindez annak köszönhető, hogy a szombati sorsoláson a főnyeremény már 4,242 milliárd forint – írta a Magyar Nemzet.

Ez az összeg az ötös lottó 1957 óra íródó történetében a harmadik legnagyobb. 2003-ban egy szerencsés 5,09 milliárd forintot nyert, 2015-ben pedig 5,05 milliárdos főnyereményt jegyeztek fel. Tavaly áprilisban járt 4,2 milliárd forint közelében a lehetséges nyeremény.

Ilyenkor a határ menti területen is megugrik a lottózók forgalma, mert a szomszédos országokból is sokan jönnek szerencsét próbálni.

Fontos tudni, hogy a nagy nyereményeket a Szerencsejáték Zrt. kizárólag átutalással fizeti ki. Az összeget csakis a nyertes által megadott, Magyarországon működő bank fiókjában nyitott, forintalapú bankszámlára továbbítják.

Címlapról ajánljuk
Nem hagyja annyiban az Árpád hídi ámokfutó őrizetének enyhítését az ügyészség

Nem hagyja annyiban az Árpád hídi ámokfutó őrizetének enyhítését az ügyészség

A Fővárosi Főügyészség fellebbezést nyújtott be az ellen a bírósági döntés ellen, amely szerint az egy éve halálos balesetet okozó Árpád hídi autós Budapest közigazgatási határain belül szabadon mozoghat. Az InfoRádió Rab Ferencet, a Fővárosi Főügyészség helyettes szóvivőjét kérdezte az ügyben.

Seremet Sándor: fontos jelzést küldött Orbán Viktor a kijevi látogatásával

A miniszterelnök kijevi látogatása cáfolja azt a narratívát, amely szerint a magyar kormány ukránellenes lenne – erről beszélt az InfoRádióban a Magyar Külügyi Intézet vezető kutatója, a Neumann János Egyetem Eurázsia Központ kutatója.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.03. szerda, 18:00
Giró-Szász András
politikai tanácsadó
EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. július 2. 05:00
×
×
×
×