eur:
392.89
usd:
363.41
bux:
72351.87
2024. július 4. csütörtök Ulrik
Nyitókép: pixabay

Fontos fejlesztés a Facebooktól, érdemes vele élni

Két éve jelentették be, mostanra lett elérhető mindenhol az új funkció.

A Facebook azt ígérte, hogy „Clear History” nevű segédeszközével több ellenőrzéshez juttatja felhasználóit adataik felett. A bevezetés elhúzódott, és eleinte csak három országban lehetett használni, de már mindenhol megjelent – írja a 24.hu.

A magyar facebookozók a Beállítások alatt található A Facebook adataid menüből érhetik el a Facebookon kívüli tevékenységeid nevű fejlesztést.

A közösségi oldal külső forrásokból – más, felkeresett weboldalakról - származó adatokat is felhasznál a hírfolyamban megjelenített hirdetések válogatásához. A böngészőkben lehetőségünk van törölni a sütiket és előzményeket, az új funkció pedig a Facebookon ad erre lehetőséget. Így az előzmények törlése után a Facebook nem fogja tudni, mely oldalakat látogattuk és milyen alkalmazásokat használtunk. Mindez azzal jár majd, hogy kevésbé személyre szabott reklámok jönnek majd szembe az oldalon.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.05. péntek, 18:00
Gálik Zoltán
a Budapesti Corvinus Egyetem docense
Napokon belül távozhat Ukrajna miniszterelnöke, Zelenszkij kész tárgyalni a békéről - Híreink az ukrajnai háborúról csütörtökön

Napokon belül távozhat Ukrajna miniszterelnöke, Zelenszkij kész tárgyalni a békéről - Híreink az ukrajnai háborúról csütörtökön

Ukrán források szerint Volodimir Zelenszkij ukrán elnök hamarosan menesztheti az ország második legbefolyásosabb emberét, Denisz Simhal kormányfőt. Mindeközben a frontot ismét elárasztották az orosz Lancet-drónok: szabályosan vadásznak az ukrán páncélosokra. Kijev és az Egyesült Államok is elutasította Orbán Viktor magyar miniszterelnök tűzszüneti javaslatát. Volodimir Zelenszkij ukrán elnök újabb békekonferenciát rendezne, ezúttal Oroszország részvételével. Cikkünk folyamatosan frissül az orosz-ukrán háború legfontosabb híreivel.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×