eur:
392.49
usd:
362.54
bux:
72132.83
2024. július 5. péntek Emese, Sarolta
Simet László artistaművész és egy akrobata drótkötélen egyensúlyozva motorozik a Magyar Nemzeti Cirkusz húsz méter magas sátra felett Debrecenben a cirkuszi világnapon, 2019. április 20-án.
Nyitókép: MTI/Czeglédi Zsolt

Különleges motoros bukkant fel az égen Debrecenben

Különleges produkciókkal, nyílt nappal, állatsimogatóval készült a Magyar Nemzeti Cirkusz Debrecenben, a cirkusz világnapja alkalmából.

Immáron 10. alkalommal rendezik meg világszerte az ünnepet, amelynek alkalmából a 25 éves jubileumát ünneplő Magyar Nemzeti Cirkusz Debrecenben ingyenes nyílt cirkusznapot rendezett szombaton.

Amellett, hogy különböző cirkuszi eszközöket lehet kipróbálni és meg lehet ismerkedni a cirkusz állatparkjával, sőt, betekinthetnek a látogatók a próbákba is, egy extrém légi produkciót is láthatott a közönség:

Simet László újra bemutatta a 2012-es londoni olimpia záróünnepélyének légi attrakcióját: egy 50 méter hosszú drótkötélen felmotorozott a cirkusz sátrának tetejéig.

A produkcióról egy videót is feltette a Magyar Nemzeti Cirkusz Facebook-oldalára (ide kattintva lehet megnézni, ha a cikk alatt nem jelenik meg).

Címlapról ajánljuk
Alaptörvény-ellenes a főpolgármester-választás eredményét megállapító kúriai végzés

Alaptörvény-ellenes a főpolgármester-választás eredményét megállapító kúriai végzés

Az Alkotmánybíróság pénteken hozott határozatában megsemmisítette a főpolgármester-választásról hozott kúriai döntést, így továbbra sem fejeződött be a Karácsony Gergely és Vitézy Dávid közötti versenyfutás Budapest vezetéséért. Az ügyben a Kúriának új eljárást kell lefolytatnia, és új döntést kell hoznia.

Orbán Viktor Moszkvában: „azt akarta megtudni, merre van a békéhez vezető legrövidebb út”

Európának a béke a legfontosabb. A magyar EU-elnökség a következő félévet – az akkor végzendő munkát – békemissziónak tekinti - hangsúlyozta Orbán Viktor kormányfő a Vlagyimir Putyin orosz elnökkel közös sajtótájékoztatóján pénteken Moszkvában.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.08. hétfő, 18:00
Lakatos Júlia
a Méltányosság Politikaelemző Központ stratégiai igazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×