eur:
401.09
usd:
366.76
bux:
74336.17
2024. október 11. péntek Brigitta
Egy autó ónos esőtől eljegesedett szélvédőjét tisztítják Nagykanizsán 2016. december 14-én.
Nyitókép: MTI/Varga György

Kellemetlen meglepetés jön a kemény mínuszok után

Vasárnap enyhülés kezdődik, hétfőn néhol már plusz 10 fok fölötti értékek is lehetnek, északkeleten pedig ónos eső várható.

Pénten még változóan felhős időre számíthatunk, napközben nyugat felől felhősödéssel. Estig csapadék nem valószínű. Reggel -10 és -3, délután +2 és -3 fok között alakul a hőmérséklet - írja előrejelzésében a Köpönyeg.hu.

Szombat a Dunántúlon erősen felhős, vagy borult lesz az ég, és szórványosan alakul ki kisebb havazás, hószállingózás. Keleten kevesebb felhő lesz az égen, csapadék sem várható. Marad a hideg téli idő.

Vasárnap erősen felhős, párás időre van kilátás. Estétől vegyes halmazállapotú csapadék valószínű. A déli szél egyre jobban megélénkül. Északkeleten még egész nap fagyhat, nyugaton +5, +6 fok köré emelkedik a hőmérséklet.

Hétfőtől további, jelentős enyhülés valószínű: a hőmérséklet egyre nagyobb területen emelkedik +10 fok fölé. Eső, szitálás többször előfordul, sőt eleinte északkeleten ónos eső is kialakul.

Címlapról ajánljuk

Helyzetjelentés Floridából: bajba jutott magyarok jelentkezését várja a tiszteletbeli konzul

A hurrikán után most a tornádóktól tartanak Florida lakói – mondta Pazaurek Piros tiszteletbeli konzul, aki a Hungarian Hub elnevezésű nonprofit szervezet elnökeként az amerikai magyarok összefogásáról is beszámolt az InfoRádióban.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.10.11. péntek, 18:00
Lánszki Regő
az Építési és Közlekedési Minisztérium államtitkára, országos főépítész
Meredeken emelkedik az olaj ára

Meredeken emelkedik az olaj ára

Ázsiában nagy emelkedést láthattunk a kínai és hongkongi piacokon is, ezt követően Európában kivártak a befektetők a délutáni amerikai munkaerőpiaci és inflációs adatok előtt. A vártnál magasabb inflációs adat délután Európában és az USA-ban is negatív piaci reakciót váltott ki, mivel azt a narratívát erősítette, hogy a kamatcsökkentési ciklus lassabb lehet a korábban vártnál. Ma viszont nem csak külföldön, hanem Magyarországon is érkezett fontos inflációs adat: az egy évre visszatekintő áremelkedés 3 százalékos volt, vagyis három és fél év után elérte a jegybanki célt. Csütörtökön a nyugat-európai részvénypiacok mérsékelten estek, a magyar tőzsde viszont felülteljesítő volt, és mérsékelten emelkedett. Az olajár meredeken emelkedett, a befektetők az izraeli-iráni konfliktus és a Milton hurrikán lehetséges hatásait árazzák.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×