eur:
401.37
usd:
365.71
bux:
73411.75
2024. október 5. szombat Aurél

Halálos fenyegetéseket kapott a hollywoodi sztár

Halálos fenyegetéseket kapott Sylvester Stallone a legújabb Rambo film forgatása idején - erről maga a 61 éves sztár számolt be a nagy-britanniai premieren.

Mikor a thaiföldi-burmai határ közelében forgattak, szinte folyamatosan érkeztek a fenyegető üzenetek a színész és az egész stáb számára. "Ez egy nagyon veszélyes vidék, ahol állandóan tűnnek el emberek. Voltak ott elegen, akik nyilvánvalóan nem akarták, hogy ez a film elkészüljön" - számolt be Stallone.

A filmben a már húsz éve visszavonult John Rambo ismét akcióba lép, ezúttal azért, hogy megmentse a burmai katonai junta fogságába esett keresztény misszionáriusokat.

"Ez egy nagyszerű akciófilm, mert valóságos történetet mesél el. Hatvan évig tartott a polgárháború, de senki sem foglalkozott vele, mert az érintettek vagyonokat fizettek ki azért, hogy nyugtuk legyen. Talán most sikerül a világ figyelmét erre a térségre irányítani" - fejtette ki a színész.

Stallone védelmébe vette a brutalitást is, amely miatt a filmet csak 18 éven felüliek nézhetik meg. "A háború iszonyatos dolog, mindenki, aki megtapasztalja, élete végéig viseli ennek bélyegét."

Elárulta azt is, mi tartja 61 évesen is bomba formában: "a hal, a hal, és megint csak a hal".

A legújabb Rambo film nagy-britanniai bemutatóján egy sor híresség jelent meg, köztük John Terry, a Chelsea csapatkapitánya. Az sorozat első darabja 1982-ben került a mozikba, ezt követte három évvel később a második, majd 1988-ban a harmadik rész.

"Úgy érzem magam, mintha megint húsz éves lennék - csak éppen egy köszvényes húszéves" - viccelődött Sylvester Stallone.

Címlapról ajánljuk
Ákos: nem jó kimondani, hogy hatalmas vihar közeleg – egymásra kell nézzünk, emberek

Ákos: nem jó kimondani, hogy hatalmas vihar közeleg – egymásra kell nézzünk, emberek

Én arra hívok mindenkit, aki ezt a lemezt hallgatja, hogy ember legyen velem együtt, hogy egymás számára emberek lehessünk, és hogy megfogalmazhassunk nyugodtan aggodalmakat és örömöket anélkül, hogy a másik folyton ellenséget látna bennünk – mondta Kovács Ákos dalszerző, előadóművész az InfoRádió Aréna című műsorában, ahol beszélt a most megjelent Metropolis című dupla albumáról és a december 14-i Aréna-koncertjéről is.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.10.07. hétfő, 18:00
Karácsony Gergely
Budapest főpolgármestere
A hét végére sikerült javítani az amerikai tőzsdéknek

A hét végére sikerült javítani az amerikai tőzsdéknek

Továbbra is nyomás alatt vannak a világ tőkepiacai, a befektetők elsősorban az Irán és Izrael közötti konfliktusra figyelnek. Csütörtökön eséssel fejezték be a kereskedést az európai és az amerikai tőzsdék, ma ehhez képest már emelkedés látszott Európában, és az amerikai tőzsdék is feljebb kerültek. Az EU kínai elektromos autók büntetővámjával kapcsolatos döntésére emelkedett az európai autók részvényárfolyama, a hangulatot a délután megjelent, vártnál jobb amerikai munkaerőpiaci adat is javította.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×