eur:
401.72
usd:
364.45
bux:
73403.13
2024. október 4. péntek Ferenc

Nagylelkű a YouTube: bárki meggazdagodhat a feltöltésből

Részesülhetnek a YouTube reklámbevételeiből azok, akik feltöltik felvételeiket a népszerű videómegosztó oldalra.

A jövőben akár komoly összeget is kereshetnek, akik videóikat megosztják a világhálón. A YouTube ugyanis az Egyesült Államokban már bevezetett forradalmi újítását kiterjeszti a világ több országára, köztük Nagy-Britanniára is.

Ennek lényege, hogy aki feltölt egy videót a népszerű portálra, és feliratkozik a YouTube partnerprogramjára, részesedést kap abból a reklámbevételből, amely az ő felvételének oldalán látható hirdetésekből keletkezik.

A pontos részletek még nem teljesen ismertek, de annyi bizonyos, hogy a megkereshető összeg függ attól, hányan nézik meg a felvételt, és mennyire lesz népszerű a videó. Növelheti a bevételeit, aki több videót is feltölt az oldalra.

Az Egyesült Államokban egyesek többezer dollárt kerestek havonta a videók megosztásával.

A YouTube vezetői azért döntöttek a lépés mellett, hogy valamilyen módon jutalmazzák azokat, akiknek immár az oldal látogatottságának jelentős részét köszönhetik.

Jó példa erre Tay Zonday amerikai tanuló esete, akinek Cholocate Rain című dalának eredeti változatát közel 15 millióan nézték meg, és több videója is rendkívül népszerű lett.


Egy piackutató, Alex Burmaster szerint ugyanakkor még messze van az a lehetőség, hogy valaki milliomos legyen ebből a videómegosztás révén.

"Ahhoz, hogy nagy bevételt lehessen elérni, valami igazán elképesztőt kell tenni" - tette hozzá.

Címlapról ajánljuk
Ígéretekkel és üzenetekkel alakult meg a Fővárosi Közgyűlés
Konstruktív szerep

Ígéretekkel és üzenetekkel alakult meg a Fővárosi Közgyűlés

Minden korábbinál sokszínűbb Fővárosi Közgyűlést vezet mostantól Karácsony Gergely főpolgármester, a 33 fős testületben 10 fideszes és 10 Tisza párti képviselő ül vele szemben. A frakciók megtartották bemutatkozásukat. Mindössze öt olyan politikus lesz, aki az előző ciklusban is szerepet vállalt. A DK a Fidesznek üzent, Vitézy Dávid frakciónevet választott, a Tisza Párt elnökét a Fidesz "köszöntötte", de frakcióvezetője, Ordas Eszter beszélt.

Orbán Viktor: cél, hogy 2-3 éven belül 1 millió forint legyen az átlagbér

A miniszterelnök péntek reggel terjedelmes interjút adott. Szerinte óriási veszély a gazdasági hidegháború Magyarországra nézve, ezért építik fel a gazdasági semlegesség politikáját. Az igazi fegyver az infláció ellen a magasabb bér, de hogy mekkorát bírnak el a gazdaság szereplői, azt nem a kormány határozza el. A politikát tekintve pedig nem szabad elcsábulni szerinte, "elsősorban magunkkal kell foglalkoznunk".
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.10.04. péntek, 18:00
Dezső Tamás
a Migrációkutató Intézet főigazgatója
Vésse be mindenki a naptárjába: jön Csányi Sándor előadása és a bankvezérek kerekasztala!

Vésse be mindenki a naptárjába: jön Csányi Sándor előadása és a bankvezérek kerekasztala!

Az elmúlt években a bankoknak aktívan alkalmazkodniuk kellett a rendszeres szabályozói beavatkozásokhoz, amely egyszerre több formában érkezett: gondolhatunk itt akár adóemelésre, kiegészítő tranzakciós illetékre, nyugdíjpénztári megtakarításokra, maximális jelzálog THM-re. Hogyan fogadta mindezt a bankszektor és ebben a helyzetben hogyan tud hozzájárulni a magyar gazdaság növekedéséhez? A mostani kamatkörnyezet mennyire támogatja a hitelezés beindulását és a gazdaság növekedését, vagy nem minden a kamatokról szól? Október 17-i Budapest Economic Forum konferenciánkon előadást tart Csányi Sándor, az OTP Bank elnök-vezérigazgatója a bankszektor aktuális kihívásairól. Emellett érkezik a hagyományos, minden évben megrendezett bankvezéri kerekasztalbeszélgetés.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×