eur:
401.55
usd:
363.96
bux:
72649.8
2024. október 3. csütörtök Helga

Nem szeretik az egyenruhát, mert nagynak látszik benne a popsijuk

Fellázadtak az egyenruha ellen a brit rendőrnők: arra panaszkodnak, hogy a számukra rendszeresített nadrágban nagynak látszik a seggük. Ezért sokan férfinadrágot hordanak, mert az nem annyira előnytelen.

Több tucatnyi brit rendőrnő panaszkodott a Police Review című lapnak az egyenruhára, amely szerintük túlságosan előnytelen. Különösen a széles derékszíjat utálják, mert nem csupán csúnya, de kényelmetlen is: nehéz benne futni a bűnösök után.

De nem kedvelik jobban az egyennadrágot sem, amely szerintük túl nagynak mutatja a hátsójukat. "A főnökeinket nem érdekli, de az egyenruha teljesen divatjamúlt, ideje lenne újat terveztetni helyette" - panaszkodott az egyik rendőrnő.

A női nadrágot annyira előnytelennek tartják sokan, hogy férfinadrágot kérnek az ellátótól. Ha pedig nem kapnak, készek a saját pénzükből olyan nadrágot venni, amelyik jól áll, és nem is üt el az egyenruha többi darabjától.

Ezzel azonban nincs vége a panaszáradatnak: a védőmellényt kényelmetlennek tartják - különösen a nagyobb mellűek -, a kabátjuk pedig nem praktikus, mondják.

A panaszok azonban a jelek szerint nem találtak teljesen süket fülekre: a londoni rendőrség már bejelentette, hogy divattervező hallgatókat kértek fel az új egyenruha megtervezésére.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.10.04. péntek, 18:00
Dezső Tamás
a Migrációkutató Intézet főigazgatója
Kis mínuszban az amerikai indexek a fontos adatok előtt

Kis mínuszban az amerikai indexek a fontos adatok előtt

Ma az ázsiai tőzsdéken vegyes volt a piaci hangulat, és nagy negatív fordulat volt látható a kínai ingatlanfejlesztőknél. Európára is átterjedt a mérsékelten negatív befektetői légkör, estek az indexek, aztán a nyitást követően a vezető amerikai indexek is süllyedtek. Ebben a pénteki, kiemelt jelentőségű átfogó amerikai munkaerőpiaci jelentés előtti óvatosságnak és az iráni-izraeli háború kockázatával kapcsolatos nagyfokú bizonytalanságnak is lehet szerepe.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×