eur:
397.26
usd:
356.98
bux:
73896.18
2024. szeptember 30. hétfő Jeromos

Minden második nő kövér, pedig egy vagyont költ fogyókúrára

A nők életük során átlagosan 150 ezer fontot (53,6 millió forintot) költenek fogyókúrára Nagy-Britanniában - derült ki egy felmérésből. A legdivatosabb módszer azonban változatlanul az éhezés.

Ebből a pénzből még a csillagos égig érő nagy-britanniai ingatlanárak mellett is egészen szép házat lehetne venni az ország legtöbb részében. Az összegbe beleszámították a különleges fogyókúrás ételeket, a fogyókúrás szereket, a fitnesz-bérletet, a személyi edzőt és a tornaszereket. Az átlagos brit nő életében tíz fogyókúrás könyvet vesz meg és legalább hét dvd-t.

A legdivatosabb módszer azonban változatlanul az éhezés; a felmérésből kiderült, hogy a nők 70 százaléka rendszeresen kihagy egy-egy étkezést. Pedig szakértők szerint ez súlyosan károsíthatja az anyagcsere-működést, és még jobban megnehezíti a fogyást.

A More magazin felmérésében 2000 brit nőt kérdeztek meg. Mint kiderült, mindegyikük átlagosan évi 2422 fontot költ fogyókúrára - ha 18 éves korától figyel oda a súlyára és 80 éves koráig él, kijön a 150 ezer font.

Márpedig mivel a mai emberek tovább élnek, mint elődeik, a nőknek is több idejük van arra, hogy aggódjanak a súlyuk miatt.

Nagy-Britanniát közben valóságos elhízás-járvány fenyegeti: a 18 éve fölötti nők fele túlsúlyos vagy kövér.

Ugyanakkor a ló másik oldalára sem szabad átesni, figyelmeztetett a gömbölyded modell, Nell McAndrew, aki szerint például Victoria Beckham rossz példát mutat a fiatal lányoknak - mert túl sovány.

"Posh mellei borzalmasak, ő pedig túl sovány. Utálnám, ha így néznék ki" - jelentette ki a 33 éves szépség.

Címlapról ajánljuk

Orbán Viktor: ha baj van, a magyarok példásan összefognak, ebből kéne valamit átmenteni a békeidőkre

A miniszterelnök beszéde nyitja meg az Országgyűlés őszi ülésszakát. Szólt az árvízi védekezésről, a gyermekeket érintő nyári intézkedésekről is. A gazdasági semlegesség politikáját kell felépíteni szerinte, nem szabad egyik blokk mögé sem beállni.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.10.01. kedd, 18:00
Csató Gábor
az Országos Mentőszolgálat főigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×